KARAPIÇAK; “TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

KARAPIÇAK; “TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Çatalarmut Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen açık hava toplantısına katıldı.

A+A-
Çatalarmut Mahallesi sakinleri ile gerçekleşen buluşmaya ayrıca Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok,  AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, İl Başkan Yardımcıları, Meclis Üyesi Adayları, Muhtarlar ve Muhtar adayları ve yüzlerce mahalle sakini katıldı.
 
Küçük bir miting havasında geçen toplantıda coşkulu kalabalığa sakinlerine seslenen MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak mahalli idareler ile demokrasi arasında güçlü bir ilişkinin olduğunu vurguladı. 
 
İl Başkanı Karapıçak, “Demokrasi MHP için sadece bir siyasi rejim olarak değil yaşam tarzı olarak hayatın her alanında benimsediği ve inandığı bir değerdir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemiz demokrasisi için önemli bir adım atıldı. 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk mahalli idareler seçimi olma özelliğini taşımaktadır. Bu seçim millet iradesi ile sonuca erdiğinde 24 Haziran 2018’de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri aynı zamanda 16 Nisan 2017’de yapılan halk oylamasının da teminatı olarak güçlendirilmiş istikrarı ve istikbali için önemli bir aşama daha başarı ile geçilmiş olacaktır. Demokrasi anlayışımızda, tam demokrasinin hâkim olduğu, milli ve insani vasıflı katılımcı, açık ve hesap verilebilir bir toplumsal düzeni tesis etmesi için Cumhur İttifakı bunu kendisine görev olarak bilmiştir. Bu kalabalıktan da görüyorum ki Çatalarmut kararını vermiş” İfadelerini kullandı.
 
“BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM VE BİRLİKTE YÖNETİM” VURGUSU YAPTI
 
Karapıçak, “Unutmamalıyız ki önümüzdeki seçim mahalli idare seçimi olmaktan ziyade biz belediyeciliği millete hizmetin ilk mevkii, ilk mercii, ilk merkezi olarak kabul ediyor milli ve manevi bir görev olarak kabul ediyoruz. ‘Sağduyunun birlikteliği, Cumhur İttifakı’ ile inanıyor ve güveniyoruz ki aziz milletimiz, 16 Nisan 2017’de başlatılan milli yürüyüşe bir kez daha omuz verecek, ‘Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar’ diyecektir. Türkiye’nin önünü kesmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek ve ‘Türkiye Ehline Emanet’ edilecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.