KARAOSMANDAN  19 MAYIS’A  BİR MÜJDE

KARAOSMANDAN 19 MAYIS’A BİR MÜJDE

Ballıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası Başkanı Tuncay Karaosman, müjdeyi verdi.

A+A-

Ballıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası Başkanı Tuncay Karaosman,”Yoğun uğraşlar sonucu, ilçemize kazandırdığımız esnaflarımızın sabırsızlıkla beklediği halk bankası şubesini ilçemize hayırlı olsun. Bugünlerde açılması beklenen halk bankası 19 Mayıs Şubesi   corona vurüs nedeni ile ertelendi. kısa bir zaman diliminde banka ilçemizde faaliyette olacaktır , ”dedi. 
ESNAFIMIZA CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYORUZ
19 Mayıs İlçesinde Ballıca  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif  odası Başkanı Tuncay Karaosman,, İlçemizde ticari faaliyetlerini devam ettirmekte olan işletmelere tüketici kredileri hariç ek 25 Bin TL kredi  verildiğini söyledi.
25 BİN TL KREDİ DESTEĞİ
Ballıca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet  Kooperatif odası Başkanı Tuncay Karaosman,  "Şu anda Bize başvuru yapan esnafımıza 'Nefes projesi' adı altında Halk Bankası vasıtasıyla Ballıca kredi Kefalet Kooperatifi olarak kredi vermekteyiz. Bu yıl içeresinde Dağıttığımız kredi limitimiz.9.5 Milyon liraydı. Esnafımıza bu parayı halk bankası aracılığıyla dağıttık. Şimdi ise korana virüs nedeniyle zor günler geçiren esnafımıza ek 25 bin TL kredi desteği veriyoruz. Şu an itibariyle 100 esnaf arkadaşımız başvuru yaptı, dosyalarını  inceleyip, hak sahiplerine paraların ödemesini yapacağız.Nefes projesi Bir nebze olsun esnafımızı rahatlattı. İnşallah bugünleri atlatacağımızı inanıyorum. iyi günler bizi bekliyor, herkese sağlıklar diliyorum" dedi
İLÇEMİZE BİR MÜJDE 
Ballıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası Başkanı Tuncay Karaosman,”Yoğun uğraşlar sonucu, ilçemize kazandırdığımız esnaflarımızın sabırsızlıkla beklediği halk bankası şubesini ilçemize hayırlı olsun. Bugünlerde açılması beklenen halk bankası 19 Mayıs Şubesi   corona vurüs nedeni ile ertelendi. kısa bir zaman diliminde banka ilçemizde faaliyette olacaktır , ”şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.