KARAGÖZ İLETİŞİMDE OTİZME DİKKAT ÇEKMEK İÇİN ELLER BOYANDI

KARAGÖZ İLETİŞİMDE OTİZME DİKKAT ÇEKMEK İÇİN ELLER BOYANDI

Bafra İlçesinde Karagöz İletişim (TURCELL TİM) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz ve ekibi otizme dikkat çekmek için el boyanma etkinliği ile farkındalık oluşturdular.

A+A-

boyayan ekip manevi hava yaşadılar.
OTİZM’le ilgili yapılan farkındalık için bir açıklama yapan Bafra İlçesinde Karagöz İletişim (TURCELL TİM) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz,’’OTİZM’i anlamak aslında çocuklarımızla ilgili gelecekte yaşanması muhtemel birçok sorunu önceden planlamak demektir.
Burada bizler ekibimizle beraber birlikte el ele vererek güzel bir aktiviteye imza attık.
Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ülkemizin geleceği olan bu çocuklarımıza ne kadar el uzatsak azdır.
Toplumumuzun otizm konusunda gösterdiği hassasiyet ve farkındalık da her geçen gün artmaktadır. Bu farkındalık bütün çocukları kendi çocuğumuz gibi sevebilme ve onların geleceğini de kendi çocuklarımızın geleceği gibi algılayabileceğimiz bir bilinçliliği gerektiriyor.
Otizmli çocuklarımızı ileri ki yaşlarında başka insanlara bağımlı olarak yaşamaktan kurtaracak en kesin çözüm eğitimdir.
Dünya Otizm Farkındalık Günü vesilesiyle, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en uygun şekilde faydalanmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi.

karagoz-iletisim-16.jpgkaragoz-iletisim-15.jpgkaragoz-iletisim-14.jpgkaragoz-iletisim-13.jpgkaragoz-iletisim-12.jpgkaragoz-iletisim-10.jpgkaragoz-iletisim-8.jpgkaragoz-iletisim-7.jpgkaragoz-iletisim-6-001.jpgkaragoz-iletisim-5-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.