Karagöl Delegelerle Buluştu

Karagöl Delegelerle Buluştu

Samsun’un Bafra İlçesin de Ziraat Odasının 24 Olağan Genel Kurulu Seçimleri öncesi Ziraat Odası Başkanlığına aday olan Sait Karagöl Şehir Kulübün de Delegeleriyle bir araya geldi.

A+A-

Ziraat Odası Başkan Adayı Sait Karagöl burada yaptığı konuşmada mevcut başkan Osman Tosuner`i eleştiride bulunarak öncelikle “Odaya bir bisiklet bile almadılar” sözlerini sarf eden Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner`e “Şimdi bunlar konuşuyorlar. Odaya bisiklet almadılar falan filan diye. Ama unuttukları bir şeyler var oda başkanlığımız dönemin de Üniversite ve IPARD projeleri yaptırarak Bafra`mıza 53 adet traktör alınmasını sağladık” dedi.
Bafra Şehir Kulübünde Ziraat Odası üyeleri ile yemek programında bir araya gelen Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Sait Karagöl ‘2001 yılında göreve gelir gelmez, İlçe Tarım Müdürümüz Dursun Hacıoğlu ile birlikte Havza ve Vezirköprü`den ilçemize gelen hayvan hastalığını önlemek için 25 milyar değerinde aşı aldık. Paşaşeyh Mahallesin de (Köyünde ) bir hasta kızımıza 6 milyar lira yardım ettik. Milletvekilimiz Ahmet Aydın öncülüğünde 18 Köyü tarım reformu programına aldırdık. 2002 yılında rahmetli İlyas Güven önderliğinde bölgemize sebze tohumları getirttik. Oda bünyesinde 3 adet Avrupa Birliği Projesi toplam desteği 236 bin Euro değerinde proje yaptık.  Projeler sonunda tütün şenliği düzenledik. Demek ki bizler de dönem başkanlığımızda odamız için Bafra için çalışmalar yapmışız. Ondan sonra da yok Odaya bisiklet bile almadılar diye söyleniyorlar. Karagöl, yazık sadece yazık diyorum neden mi Biz Üniversite ve IPARD projeleri yaptırarak Bafra`mıza 53 adet traktör alınmasını sağladık. Bafra`mızda ekibimizle birlikte 9 adet üretici birliği sulama ve içme suları birlikleri ile 6 adet tarımsal kalkınma kooperatifi kurduk. 1600 civarında süt sığırı getirdik” diyen Karagöl yarın ki 24 Olağan Genel Kurulunda neler yaptığımızı daha geniş kapsamlı anlatacağım diyerek sözlerini tamamladı.

karagol-delegelerle-bulustu-1.jpgkaragol-delegelerle-bulustu-2.jpgkaragol-delegelerle-bulustu-8.jpgkaragol-delegelerle-bulustu-889.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.