Karaduman Ne Yapmak İstiyor?

Karaduman Ne Yapmak İstiyor?

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman Samsun ilini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ziyaretini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

A+A-

Sosyal medya paylaşımında Karaduman yine mevcut belediye başkanı Zihni Şahin’i yok sayarak tepki çekti.

Karaduman, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’i ise ‘başkan’ olarak sundu.
AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman sosyal medyada skandal paylaşımlara imza attı. Gün içinde gerçekleştirilen ziyaretleri sosyal medyadan paylaşan Karaduman, paylaştığı fotoğraflarda yer almasına rağmen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in adını anmadı. Zihni Şahin’i yok saymakla kalmayan Karaduman AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’i de ‘başkan’ olarak niteleyerek ikinci bir gafa imza attı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la birlikte gerçekleştirilen ziyaretleri sosyal medyada paylaşarak kamuoyuna bilgilendirme yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman skandal ifadelerle dolu paylaşımlarda bulundu. Bakan Varank’ın programlarında hazır bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’den hiç bahsetmeyen Karaduman henüz adaylık aşamasındaki Mustafa Demir’i ise Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sundu.
Aynı yok saymayı ve yanlış ifadeleri ard arda yaptığı paylaşımlarda sürekli tekrarlayan Karaduman’ın bu tavrı, kullanılan ifadelerin hata ile değil bilinçli olarak seçildiği şeklinde yorumlandı.

HATADAN HEMEN DÖNDÜ
Karaduman paylaşımın hemen ardından gelen tepkiler üzerine Sosyal medyada paylaşımını düzelterek hatasını anladı.

hakan-karaduman-baskan-sahini-yok-saydi2.jpghakan-karaduman-baskan-sahini-yok-saydi24.jpg

DÜZELTME SONRASI

hakan-karaduman-baskan-sahini-yok-saydi28.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum