Karadeniz’in en büyük spor kompleksine onun ismi verildi

Karadeniz’in en büyük spor kompleksine onun ismi verildi

19.05.1995 tarihinde Tunceli’de Şehit olan 19 Mayıs İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Er İsmail Bektaş’ın ismi Kumcağız Mahallesi Spor Kompleksi’ne verilerek ölümsüzleştirildi.

A+A-

Kumcağız Mahallesi Spor Kompleksi’ne Şehit İsmail Bektaş isminin verilmesi kararı 19 Mayıs Belediyesi Meclisi Aralık ayı toplantısında oy çokluğuyla alındı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada, Şehitlerimiz hayatımızın her noktasında rahmetle yad etmemiz gereken önlerinde saygıyla eğilmemiz gereken, ‘’ Bu ülke için neyini verebilirsin?’’ dediklerinde ‘’Ben canımı veriyorum deyip, en kutsal, en üst değerini veren kardeşlerimizdir. Bize düşen görev de bu kardeşlerimizin isimlerini ölümsüzleştirmektir. Suat Kılıç Bulvarı üzerinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen 19 Mayıs Belediyesi Kumcağız Spor Kompleksinin adının 19 Mayıs Belediyesi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksi olması teklifini tarafınıza sunuyorum. dedi.

Belediye Meclis Üyelerinin tamamımın kabul ettiği karar sonunda Kumcağız Mahallesi Spor Kompleksinin ismi değiştirilerek 19 Mayıs Belediyesi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksi olarak kayıtlara geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.