Karadeniz’de Tek Otomatik Mangal Bafra’da Üretiliyor

Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sektöründe yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören hizmet veren ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL MUTFAK firması tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam ediyor. 

A+A-

Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sektöründe yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören hizmet veren ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL MUTFAK firması tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam ediyor. 
ÖMÜRSAN Ömüre Ömür katıyor parolasıyla yepyeni projelerle görücüye çıkmaya hazırlanıyor.
Ve Ömürsan Karadeniz’de bir ilki gerçekleştirerek Tek Otomatik Mangalı piyasaya sürdü.
Bafra Büyük Sanayideki üretim tesisinde Otomatik Mangal  ile ilgili Ömürsan Endüstriyel Mutfak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuslak Bafra55.net haber yaptığı özel açıklamada yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı.
Ömürsan Endüstriyel Mutfak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuslak,’’Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Sektöründe hizmet veren firmamız,  tecrübeli ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir. Kurulduğu günden beri alanındaki en ileri teknolojiyi takip eden ekiplerimiz; hedef olarak Proje,İmalat,Montaj, Satış Sonrası hizmet’dir.
En son yaptığımız ve Karadeniz Bölgesinde bir ilk olan Otomatik Mangalı ürettik. Bunları Türk Cumhuriyetlerine Kazakistan, Tacikistan ve diğer ülkelere de ihracatlarımız olacaktır. Bölgemizde ve ülkemizde çeşitli illerden de siparişler gelmektedir.
Her şey Bafra ve Bölgemiz için. Her şey ülkemiz için diyoruz.
“ÖMÜRSAN” Komple Mutfak ve Soğutma konusunda hacmi ne olursa olsun her türlü işletmenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasiteye sahiptir. ÖMÜRSAN ENDÜSTRİYEL  MUTFAK olarak kurulduğumuz günden beri alanındaki en ileri teknolojiyi ekiplerimiz takip etmektedir. Hedefimiz  olarak Proje, İmalat, Montaj,Satış Sonrası Hizmette her zaman var olduk ve var olmaya da devam edeceğiz. Bizler firma olarak  Topluma ve çevreye sürekli katma değer sağlamayı, Kalitede ve hizmette süreklilik temin ediyoruz.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum