Karadeniz’de İlk Lösemili Çocuklar Haftası

Karadeniz’de İlk Lösemili Çocuklar Haftası

Yalçın KÖSE- Bafra55.net/ Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilciliği tarafından Karadeniz bölgesinde bir ilke imza atılarak 16. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri düzenlendi.

A+A-

Bafra başta olmak üzere Samsun’un bütün ilçelerinden gelen lösemili çocuklar ve Bafra’nın çeşitli okullarından gelen minikler Cumhuriyet meydanında toplanarak polis ve jandarma eskortu ile Atatürk Bulvarı üzerinden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na giderek Çelenk Bıraktılar.

Şehitler nedeniyle kutlamaları iptal eden LÖSEV temsilciliği Bafra İlçe Garnizon Komutanı J.Bnb. İlhan Güngör, Bafra Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Temür ile lösemili çocuklar Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşundan sonra konuşma yapan LÖSEV Bafra temsilcisi Erol Korkmaz, “Etkinliğe katılanlara ve destek olanlara teşekkür ederek, dikkatleri LÖSEV adına yada lösemili çocukların isimlerini kullanarak para toplayan insanlara getirdi. Bu konuda dikkatli ve duyarlı olunmasını isteyen Korkmaz, ‘Lösemili çocukların maskelerine değil gözlerine bakın. Bizler lösemililer olarak maskemize değil gözlerimizin içine bakılmasını istiyoruz.’ dedi.

Etkinlik konuşmanın ardından yapılan fotoğraf çekimi ile son buldu.

dsc_0201-kopya.jpgdsc_0203-kopya.jpgdsc_0205-kopya.jpgdsc_0208-kopya.jpgdsc_0209-kopya.jpgdsc_0210-kopya.jpgdsc_0211-kopya.jpgdsc_0214-kopya.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.