KARADENİZ BULUŞMASI

KARADENİZ BULUŞMASI

28-29 Haziran 2013 Tarihlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları , Milletvekilleri ve Myk Üyeleri “KARADENİZ BULUŞMASI” programı gerçekleştirecekler.

A+A-

Programda Samsun/Sinop, Ordu/Giresun, Trabzon/Rize ve Artvin illerinde vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinleyecekler.

Samsun ve Sinop illerinde; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal ADAN, Iğdır Milletvekili Sinan OGAN, Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, Kütahya Milletvekili Alim IŞIK, Elazığ Milletvekili Enver ERDEM, Adana Milletvekili Ali HALAMAN ve MYK Üyesi  OKTAY DEMİR

Ordu ve Giresun İllerinde; MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas BOZYEL, Kastamonu Milletvekili Emin ÇINAR, Mersin Milletvekili Ali ÖZ, MYK üyesi Osman DURMUŞ, MYK Üyesi İsmail BOZALİOĞLU ve  Genel Başkan Baş Danışmanı A. Selim YURDAKUL

Trabzon ve Rize İllerinde; MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Haluk AYHAN, Trabzon Milletvekili Koray AYDIN, Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, Adana Milletvekili Muharrem VARLI, Balıkesir Milletvekili A.Duran BULUT, MYK Üyeleri Ruhi ERSOY, Zeki KURT ve Mehmet MÜFTÜOĞLU

Artvin ilinde ise MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet DUMANLI, Ankara Milletvekili Özcan YENİÇERİ ve MYK Üyesi Selçuk Coşkun  yer alacaklar.

Değerli Hemşerilerimizin de  bildiği gibi ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. AKP iktidarının yaklaşık 11 yıllık sevk ve idaresinde, ülkemiz bugün ağır meselelerle karşı karşıya kalmıştır.  

Devlet ve millet mukadderatımızın sarsıldığı, milli birlik ve beraberliğimizin, toprak bütünlüğümüzün, dil, bayrak ve ülkü birliğimizin tahrip edildiği çok sıkıntılı ve tehlikeli bir süreç yaşadığımız hepinizin malumudur.

Ülkemiz üzerinde ve çevremizde kara bulutlar dolaşmaktadır. Maalesef “dâhili ve harici alçaklar” vatanımızın her karışına el uzatmaya cesaret etmekte, geçmişimiz horlanmakta, günümüz siyasi suikastlara tabii tutulmakta, istikbalimiz karartılmaktadır.

Kapanması zor ve derin yaralarla, milli birlik ve bütünlüğümüz, ciddi şekilde zedelenmekte, hayatın her alanındaki çaresizlik insanları şiddete sevk etmekte, neredeyse toplum bir cinnet geçirirken, sinsice ve haince tezgâhlanan farklı senaryolarla da, binlerce yıllık devlet irademiz, idaremiz ve itibarımız yok edilmektedir.

Bugün Türkiye’nin büyük bir bunalım ve kargaşa ortamına sürüklenmesinde, milli varlığına ve bekasına yönelik yeni risklerle karşı karşıya kalmasında, “stratejik düzeyde” çok yüksek bir tehdit altında girmesinde, şüphesiz ki Başbakan Erdoğan ve hükümeti tek sorumludur.

Dış güçlerin içimizdeki lobisi gibi hareket eden AKP İktidarı; aktörleri ve afişi farklı, lakin gayesi ve hedefi değişmeyen tanıdık bir filmi yeniden gösterime sokmuştur.

Sözde “Barış ve çözüm süreci” adı altında, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş esnasında ve öncesinde de karşılaştığımız ihanet filmi, bugün yeniden sahnelemektedir.

Özellikle AKP zihniyetiyle, etnik-bölücü PKK terör sorunu birden bire “Kürt meselesine” dönüştürülmüş ve “Türk–Kürt ayrımı” adı altında, bin yılık kardeşliğimizi “ayrıştırma ve çatıştırma” senaryoları devreye sokulmuştur.

İmralı Canisi, Başbakan’ın akıl vereni, yol göstereni olmuş; terör örgütüyle pazarlıklar havada uçuşurken, Kandil sürüngeni devletimize ve milletimize tehditler yağdırmaktadır. 

Bugün milletimiz; daha çok yoksul, borçludur.

Zira bunlar ekonomimizi bağımlı hale getirdiler. Gayri-milli sermayenin de programlamasıyla; siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel hayatımızı, yabancıların istekleri doğrultusunda tanzim ettiler.

Yeraltı ve yer üstü stratejik kaynaklarımızı, ekonomik zenginliklerimizi yabancılara ve yandaşlarına peşkeş çektiler.

Çiftçilerimiz beceriksiz AKP İktidarı sayesinde toprağını kaybetti. Hayvanını kaybetti. Tarlasını ekemez oldu. Verilen taban fiyatlar maliyeti karşılayamaz oldu. İnsanımız işini kaybetti. Vergiler boynunu büktü.

Esnaf iş yerini kapattı. İş adamı borç batağında icralık oldu, mahkemelerde süründü. Senetler protesto oldu, kredi kartı mağdurları çoğaldı. Mağdurlar ceza evlerini doldurdu. Göç arttı, açlık arttı, sıkıntılar çoğaldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak; “Doğusu ve Batısıyla, Kuzeyi ve Güneyi ile, Türk Milleti ve vatanı bir bütündür, asla bölünemez ve parçalanamaz” diyerek oynanan oyunların, sinsice planlanan tezgâhların karşısında olmaya devam ettik ve edeceğiz.

Türk milletinin ufkunu açacak, gönlünü ferahlatacak, aydınlık yolu gösterip umutlarımızı gerçek kılacak, Milliyetçi Hareket Partisini “Tek Başına İktidar” yapmaya her zamankinden daha fazla, bugün ihtiyaç vardır.

Zira Türkiye sahipsiz ve çaresiz değildir. Çare bellidir. Çare milletin iradesidir, çare milletin sağduyusudur. Milliyetçi Hareket,  bu milletin içinden çıkmış kadrolarıyla, tek alternatif olarak yerelde de, genelde de iktidara hazırdır.                                                                                                                                                       Cemalettin ŞİMŞEK                                                                                                                             Samsun Milletvekili

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.