Karadeniz 6. Kitap Fuarına Bafra'dan Ücretsiz Servis

Karadeniz 6. Kitap Fuarına Bafra'dan Ücretsiz Servis

15-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Karadeniz 6. Kitap Fuarı'na düzenlenen ücretsiz araç seferleri kitap okumayı seven Bafralılar tarafından ilgiyle karşılandı.

A+A-

Hizmetin amacı gereği memnuniyetini dile getiren öğrenciler ve vatandaş, "Kitap fuarına gitmeyi çok istiyorduk. Çünkü kitap okumayı çok seviyoruz. Burada hem kitapları inceleme fırsatı bulduk hem de yazarlarla tanışma imkanımız oldu. Öncelikle Başkan Hamit Kılıç'a daha sonra hizmette emeği geçen herkese, böylesi önemli bir organizasyona katılma şansı sağladığı için teşekkür ederiz” dediler.

23 Şubat Pazar günü sona erecek Kitap Fuarına katılmak isteyen Bafralılar, hafta içi ve hafta sonu her gün saat 09.30’da, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan hareket eden ücretsiz araçları kullanabilirler. Katılımcılar 9 gün boyunca, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalamaya devam ediyor.

6-kitap-fuari-1.jpg6-kitap-fuari-3.jpg6-kitap-fuari-4.jpg6-kitap-fuari-6.jpg6-kitap-fuari-7.jpg6-kitap-fuari-8.jpg6-kitap-fuari-10.jpg6-kitap-fuari-12.jpg6-kitap-fuari-14.jpg6-kitap-fuari-14.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.