Karacan;"Hedefimiz Eskikleri Gidermek"

Karacan;"Hedefimiz Eskikleri Gidermek"

Samsunspor Danışma Kurulu Genel Sekreteri Onur Ferhat Karacan,

A+A-

 bu yıl kurulan Danışma Kurulu’ndaki hedeflerinin takım ve kulüpteki eksikliklerin giderilmesi için yönetim kuruluna destek vermek olduğunu söyledi.

 

Danışma Kurulu’nun Yılport Samsunspor sevdalısı olan meslek odaları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan 14 kişilik bir kuruldan oluştuğunu belirten Samsunspor Danışma Kurulu Genel Sekreteri Onur Ferhat Karacan, “Bu kurul ilimizin markası Samsun sporun kulübüyle, yöneticisiyle, taraftarıyla, emekçisiyle herkesin sorunlarını ortak akılla çözülmesi yolunda çalışmalar yapmayı hedeflemektedir” dedi.

 

Sorunlarda Yılport Samsunspor Yönetim Kuruluna destek vermek amacıyla danışma kurulunun kurulduğunu ifade eden Onur Ferhat Karacan, “Tarihinde ilk defa 2’nci ligde mücadele eden takımımızın buradan üst liglere çıkmasını sağlamak ve bir daha bu kötü günleri yaşamamak adına üzerine düşeni yerine getirmek bu kurulun amaçlarındandır. Bunun gerçekleşmesi de ‘Uyanış Sezonu’nda Yılport Samsunspor gibi bir devin uyanmasını kolaylaştıracak olan şehrin dinamiklerini harekete geçirmekle mümkündür” diye konuştu.

 

Kurulun hedefleri hakkında bilgi veren Onur Ferhat Karacan, “İlk etapta stadımızdaki eksiklikler, sporcularımız için antrenman sahası eksikliği, var olan sahaların yetersiz oluşu, altyapı tesislerinin yetersiz oluşu, maça gelen 20 bini aşkın taraftarımızın otopark sorunu tespit edebildiğimiz ilk sorunlar. Bu ve benzeri sorunları tespit ederek kulüp yönetim kuruluna destek olmayı amaçlıyoruz. Centilmenlik çerçevesinde sporcusundan yöneticisine, taraftarından basınına örnek bir takım, örnek bir şehir olacağımıza inancımız tamdır. 55’inci yılda Süper ligde olabilmek için hepimiz emek sarf etmeliyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.