Karaaslan'dan Belediye Başkanlarına “Birlikte Başaracağız”

Karaaslan'dan Belediye Başkanlarına “Birlikte Başaracağız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın koordinesinde, Samsun Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin çalışmaları ile hizmetlerinin değerlendirildiği bir video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın koordinasyonunda AK Parti Genel Merkezi’nde Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katılımıyla, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınının ardından Samsun Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin çalışmaları ile hizmetlerinin değerlendirildiği bir video konferans toplantısı gerçekleştirildi.
İçinde bulunulan sürecin her alanda pek çok değişikliği beraberinde getiren yeni bir dönem olduğunu ifade eden Karaaslan, “Yeni tip Koronavirüs ile mücadelede devletimiz ilk andan itibaren gerekli önlemleri aldı. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülke; izlenen doğru strateji, alınan önlemlerin hızla hayata geçirilmesi, kriz yönetimi kapasitesi, sahip olduğumuz sağlık altyapısı ve milletin güçlü dayanışması ile bu krizden diğer ülkelere göre daha az etkilenmiştir. Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla illerde oluşturulan ve gerektiğinde şehre özgü ilave tedbirleri alan Pandemi Kurulları da mücadelenin hız kazanmasını ve daha etkili olmasını sağlamıştır. Yerel yönetimlerin, AK Parti’nin Belediyecilik anlayışının gereğiyle tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler geliştirilmesi ve işbirliğinin doruğa taşınmasını gerektiren bir dönemdeyiz. Bu dönemde Başkan olmaktan çok can yoldaşı olmalı, bizi bulmalarını beklemeden tüm vatandaşa ulaşmalı ve hizmetleriyle sorumlu olduğumuz vatandaşların kendisini yalnız hissetmemesi için özenle çalışmalıyız.” görüşünü paylaştı.

KARAASLAN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”KARAASLAN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”KARAASLAN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.