Karaaslan;AK Parti Kadın Hareketi Dünyada Örnek Bir Güçtür

Karaaslan;AK Parti Kadın Hareketi Dünyada Örnek Bir Güçtür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'de AK Parti kadın hareketi bana göre dünyada örnek olabilecek kadar büyük bir güçtür, büyük bir harekettir.

A+A-

 Sadece üye sayısıyla söylemiyorum. Üye sayımız bugün 5 milyona yaklaştı ama sayı ile ölçülemeyecek bir ruhtan bahsediyorum." dedi.

Karaaslan, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "Hedefimiz Daha Güçlü Yarınlar, Bu Davanın Öncüsüdür Kadınlar" programına katıldı.

AK Parti'nin başarısında kadınların emeğinin büyük olduğunu belirten Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin gücünün önemli bir kısmını kadın kollarının çalışmalarından aldığını vurguladı.

Kadınların yağmur çamur demeden kapı kapı gezerek davasına sahip çıktığına işaret eden Karaaslan, "Hayatın her alanında olmak için mücadele veriyoruz. Çünkü kadın hayatın her alanında var. Özellikle son 15 yıldır kadını hayatın çok farklı noktalarında başarı elde etmesi için özellikle siyasette, yönetimde, karar alma mekanizmalarında hak ettiği yere ulaşması için büyük mücadele veren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Onun bu meseleye inancı olmasıydı, kadınlara verdiği değer, saygı hem söyleme, hem somut olarak eyleme yansımamış olsaydı, bana göre durum böyle olmazdı." ifadelerini kullandı.

Kadınların çalışmalarıyla AK Parti'nin güçlendiğini aktaran Karaaslan, şunları söyledi:

"Kadınlar gerçekten bu partinin en büyük gücü. Bunu söylerken hiçbir tereddüt duymuyorum. Ben gençlik kollarında siyasete başladım. Genel Merkezde çok uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Benim gözlemlediğim, özellikle Samsun'a geldikten ve kadın kollarımızın her kademesiyle her zor, güzel, heyecanlı seçim dönemini geçirdikten sonra buna inancım birkez daha arttı. Türkiye'de AK Parti kadın hareketi bana göre dünyada örnek olabilecek kadar büyük bir güçtür, büyük bir harekettir. Sadece üye sayısıyla söylemiyorum. Üye sayımız bugün 5 milyona yaklaştı ama sayı ile ölçülemeyecek bir ruhtan bahsediyorum."

Çiğdem Karaaslan, AK Parti'de görev yapmanın büyük sorumluluğu olduğunu, bunun bilincinde hareket edilmesi gerektiğini anlattı.

Türkiye ve dünya muzlumlarına karşı sorumlulukları bulunduğuna dikkati çeken Karaaslan, "Sizi çok geçmişe götürmeyeceğim, uzun uzun rakamlar anlatmayacağım. Hafızamızı ara sıra tazeleyelim. 15 yıl önce neredeydik, bugün neredeyiz? Bundan kısa süre önce ne acılar çekiliyordu bu ülkede, bugün ne noktaya geldik, bunları hatırlayalım. Bugün sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, teknolojide, bütün alanlarda hayal bile edilemeyenlerin gerçek olduğu günleri yaşıyoruz ama hayallerimiz bitmedi, devam ediyoruz. Daha çok hayalimiz var bu güzel ülkemiz için. Bu ülkeye çok güzel evlatlar yetiştirmek gibi bir sorumluluğumuz var. Bu ülkeye yön verecek siyasi hareketin en önemli dinamosu olmak gibi bir görevimiz var. O yüzden biz bu sorumluluğu hiçbir şeye heba edemeyiz." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.