KARAASLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KARAASLAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Samsun’da 6 ilçede hemşehrileriyle bir araya geldi.

A+A-

Cumartesi günü Havza’da başlayan programını aynı gün Vezirköprü ve Kavak ilçelerinde sürdüren Karaaslan, Pazar günü ise Alaçam, Yakakent ve Bafra ilçelerinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

“İstanbul Seçimlerinde Samsun’lu Hemşehrilerimiz Belirleyici Olacak”

Havza’da İstanbul Dernek Başkanları ile bir araya gelen ve burada bir konuşma yapan Karaaslan, “31 Mart’ta İstanbul’da çok büyük bir sandık usulsüzlüğü ve milli irade hırsızlığı yaşandı. İtirazlarımız sonunda YSK, seçimlerin yenilenmesi kararını verdi. Seçime yaklaşık 2 haftalık süre kaldı, hak yerini bulsun, milli irade tecelli etsin, İstanbul bugünden daha güzel olsun diye bizler Cumhur İttifakı Adayımız Sn. Binali Yıldırım’ın etrafında kenetlenerek teşkilatlarımızla birlikte İstanbul’da mahalle mahalle, ev ev dolaşmaya, gece gündüz demeden adayımıza destek istemeye devam ediyoruz. İnşallah 23 Haziran, Cumhur İttifakı’nın zafer günü olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

“İstanbul, 16 Milyon’dan ibaret değil.” diyen Karaaslan, “İstanbul, 82 Milyon’un çeşitli vesilelerle kendisini orada ve oraya ait hissettiği, 80 ilimizden vatandaşlarımızı barındıran bir şehrimiz. Bu yönüyle İstanbul’un; Türkiye’nin özeti, 780 bin kilometrekarenin rengini içinde barındıran bir ebru olduğunu söyleyebiliriz. İstanbul’da yaşayan 450 bin civarında Samsun’lu hemşehrimizin 23 Haziran’da kararını; hizmet ve icraatlardan, proje ve yatırımlardan, işinin ehli, hizmet sevdalısı adayımız Sn. Binali Yıldırım’dan yana kullanarak İstanbul’un daha da güzel olması için güçlü bir irade ortaya koyacaklarına gönülden inanıyoruz. İstanbul seçimlerinde Samsun’lu hemşehrilerimiz belirleyici olacak.” açıklamasında bulundu.

Karaaslan, Samsun’da Hemşehrileriyle Buluştu

Havza’nın Arslançayırı, Çiftlik, Gidirli Mahalleleri ile Vezirköprü’nün Kırma ve Esenköy Mahallleri’nde yoğun katılımla gerçekleşen buluşmalara katılan ve mahalle halkıyla bir araya Karaaslan, “Milletçe huzur içinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın birinci günü çeşitli törenler vesilesiyle hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla bayramlaştık. Bayramın ardından yeniden bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizle kucaklaşmanın, onların seslerine kulak verip, taleplerine çözüm üretme gayretinin verdiği huzurdan daha değerlisi olmadığına inananlarız. İki gün boyunca çocuğuyla yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tüm hemşehrilerimizle bir araya gelmemizi sağlayan, verimli, güzel ve anlamlı buluşmalar gerçekleştirdik. Alaçam Gümüşova Mahallesi’nde Keşkek, Yakakent’te Yayla ve Güreş Şenlikleri’ne katıldık. Kavak ve Bafra ilçelerimizde güzel havanın ve huzur veren doğanın keyfini çıkaran hemşehrilerimizle mesire alanlarında bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yol yürüyen kadrolarımıza duyduğu sevgi ve güveni görmekten memnuniyet duyduk, bu inanç ve destek, 17 yıllık yürüyüşümüzün her adımında bizler için en önemli motivasyon kaynağı olmuştur.” görüşünü paylaştı.

karaaslan-ziyaretlerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.