KARAASLAN: POLİS TEŞKİLATIMIZ 174 YILDIR HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATI

KARAASLAN: POLİS TEŞKİLATIMIZ 174 YILDIR HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“174 yıllık geçmişiyle devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatı’mız vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin, asayişin sağlanması, kamu düzeni ve toplumsal huzurun tesis edilmesi gibi görevlerle fedakârca çalışan mensuplarıyla milletimizin desteğini kazanan gözbebeği kurumlardan biri olmuştur.

Canları pahasına yurdumuzun dört bir köşesinde saygın bir görev ifa eden polislerimiz hayatımızın içinde, milletimizin her bir ferdinin en yakınındadır. Bu yönüyle polis, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve ülkemizde istikrarın devamı için 174 yıldır huzur ve güvenin teminatıdır.

Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milleti ve kahraman güvenlik güçleriyle omuz omuza vererek; huzurumuza, birlik ve beraberliğimize kast eden iç ve dış odaklarla, bölücü örgütler ve yıkıcı faaliyetleriyle her şart ve durumda mücadelesini tek bilek, tek yürek halinde sürdürerek oyunları bozma kararlılığındadır.

Vatan aşkıyla ülkemizin dört bir yanında fedakârlık ve kahramanlıkla görevlerini yapan, ortaya koyduğu başarıyla milletimizin güven ve itibarını kazanan, karada, havada ve denizde başarılı ve göz dolduran operasyonlarıyla hepimizi gururlandıran bütün polislerimize şükranlarımı sunarken; vatan uğruna şehadet şerbeti içen polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; görevi başındaki tüm polislerimize kolaylıklar diliyor, emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.