KARAASLAN: MİRAÇ, İLAHİ HİKMETİ BARINDIRAN KUTLU BİR YOLCULUKTUR

KARAASLAN: MİRAÇ, İLAHİ HİKMETİ BARINDIRAN KUTLU BİR YOLCULUKTUR

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İçinde ilahi hikmeti ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ne bir kez daha erişmenin huzurunu yaşıyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz’in kutlu yolculuğunu ifade eden Miraç hadisesi Rabb’imizin kudret ve rahmetinin açık delillerinden biri, tüm insanlığı yüce değerlerle buluşturarak ruhlara ilmek ilmek işleyecek bir ilahi sırdır.

Ruhlarımıza şifa olacak bu mübarek geceyi idrak etmeye hazırlanırken, tüm dünyayı etkileyen küresel bir virüs tehdidi ile karşı karşıyayız. Kovid-19 karşısında ülkemizde alınan önlemler ve en düşük seviyede etkilenmemizi sağlayacak tedbirler ile mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

Temel gayelerinden biri insan hayatını korumak olan, temizliğin imandan olduğunun öğütlendiği, tedbirin her Müslüman için vazgeçilmez kabul edildiği İslam dininin mensupları olarak bu dönemde de tedbiri elden bırakmayacak, kendimiz ve çevremiz için gereken önlemleri alarak kul hakkına riayetsizlik anlamına gelen davranışlardan kaçınacağız. Bizlere düşen sorumluluk; tedbirin en güzel örneklerini hayatında gördüğümüz Hz. Peygamberimizin sünnetini ve tavsiyelerini yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olarak uygulamaya gayret göstermektir.

Ağır bir imtihanla birlikte karşıladığımız Miraç Gecesi’nin kalplerimize inşirah ve hayatımıza huzur getirmesi temennisi ile aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek gecesini tebrik ediyor, bu gecenin yaşadığımız sıkıntıların bir an önce son bulmasına vesile olması temennisiyle, vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum