KARAASLAN: KURBAN, YAKLAŞMAYA VESİLEDİR

KARAASLAN: KURBAN, YAKLAŞMAYA VESİLEDİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Millet olma bilincimizi tazeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma duygularımızı zirveye taşıyan, bereketiyle gönüllerimizi besleyen Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz. Rabb’imize yakınlaşmamızın vesilesi sayılan Mübarek Kurban Bayramı, Dünya’nın neresinde ve rengi, ırkı, dili ne olursa olsun bütün Müslümanları aynı duygu ve değerlerde buluşturmakta, kalplerimizi yakınlaştırmakta ve birliğimizi perçinlemektedir.

Kurban Bayramı’nın paylaşmanın, yoksula, çaresize, kimsesize daha da yakınlaşmanın vesilesi olduğuna inanıyoruz. Bayramın; ihtiyaç sahiplerinin daha iyi anlaşıldığı, paylaşmanın bereketinin hissedildiği, yüzlerin güldürüldüğü, sevinçlerin daha da çoğaldığı, kalplerin yakınlaştığı, kısaca gönüllerimizi yücelten bir bayram olmasını diliyoruz.

Sosyal adaletin gerçekleşmesine sağladığı katkı ve millet anlayışını güçlendirmesiyle Kurban ibadeti ve idrak ettiğimiz Bayram, bizi birbirimize düşürmeye, bin yıllık kardeşliğimizi zedelemeye, beraberliğimizi bozmaya yönelik tüm saldırıları milletçe boşa çıkarmaya vesiledir.

Türkiye olarak tarihi sorumluluğumuzun gereğiyle; Suriye’den Arakan’a, Filistin’den Türkistan’a kadar Dünya’nın pek çok yerinde gariplerin hamisi ve mazlumun güvenli limanı olmaya devam ediyoruz.

Bayramların ruhuna uygun şekilde idrak edilmesi dileğiyle; bizleri manevi iklimiyle saran, ortak bir ruh ve heyecanla kaynaştıran Mübarek Kurban Bayramı’mızın ülkemizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın hayrına vesile olması duasıyla, Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.