KARAASLAN:  KADINLAR, TOPLUMSAL KALKINMANIN ANAHTARIDIR.

KARAASLAN: KADINLAR, TOPLUMSAL KALKINMANIN ANAHTARIDIR.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Karaaslan mesajında; ''İnancım, tarihim ve medeniyetimizde özel bir yere sahip olan kadınlar; vatanın bütünlüğü, milletin birliği için verilen mücadelelerde fedakarlıkları ile daima en ön safta yer almıştır.
Şanlı tarihimiz; kahraman kadınların vatan savunmasında gösterdikleri unutulmaz cesaret örnekleriyle doludur. 100. yılını büyük bir gururla idrak ettiğimiz Milli Mücadelemizin zafere ulaşmasında, kundaktaki yavrusunu sırtına bağlayıp cepheye mühimmat taşıyanların katkısı çok büyüktür. Milletin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olan kadınlar, geçmişte olduğu gibi bugün de demokrasiyi daha ileriye taşıma ve ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaştırmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir.
Geleceği çizen öğretmen, ekonomiye yön veren girişimci, bayrağı yurtdışında gururla dalgalandıran sporcu, şehrini yerel yönetimlerde temsil eden yönetici olarak kadın, bugün hayatın her alanında vardır ve ülkenin hedeflerine ulaşma mücadelesine aktif şekilde katılmaktadır.
Evlatlarını, hain terör örgütünün elinden kurtarmak için 190 gündür tuttukları nöbet ile kararlılığın sembolü haline gelen Diyarbakır annelerinin direnişi, terör örgütüne ağır bir darbe vuracak, anneler evlatlarına kavuşacaktır.
Zulüm altındaki coğrafyada hakları ellerinden alınan kadınlara huzur içinde yaşayabilecekleri daha güvenli ve adaletli bir dünya diliyor; şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.