Karaaslan FETÖ'nun yanından bile geçenlere kapımız kapalı

Karaaslan FETÖ'nun yanından bile geçenlere kapımız kapalı

AK Parti Genel Başkan Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Kapılarımız FETÖ ile aynı cümle içine giren, yanından, ötesinden, berisinden geçmiş herkese kapalı." dedi.

A+A-

 

Karaaslan, kongre çalışmaları kapsamında Samsun'un Atakum ve Canik ilçelerinde parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Partililere hitap eden Karaaslan, AK Parti'de kongrelerin yenilenme anlamı taşıdığını söyledi.

Yenilenmenin asla bir tasfiye süreci olmadığının altını çizen Karaaslan, "Bu asla bir tasfiye süreci değil. Bazı ekiplerin tamamen gidip yerine tamamen yeni ekiplerin gelmesi de değil. Bu tamamen Türkiye'nin, dünyanın hızla değişen bütün beklentilerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadroları zenginleştirme hareketidir." diye konuştu.

Bu kadroların sadece AK Parti için değil aynı zamanda Türkiye için de önemi, değeri ve pozisyonu olduğunu ifade eden Karaaslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü AK Parti Türkiye'dir. AK Parti Türkiye için hedef koyan tek partidir. Türkiye'de şu an için vatanını, milletini düşünen tek parti AK Parti'dir. Onun için bizim kadrolarımızda milletimizin tamamının temsil edilmesi çok önemli. Biz Türkiye'de devrim niteliğinde adımlar gerçekleştiriyoruz. Biz Türkiye'de yapılamayan her şeyi yapıyoruz. Kırılamaz denilen bütün zincirleri kırıyoruz, vesayet zinciri başta olmak üzere..."

-  "En büyük anket seçim sandığıdır"

Karaaslan, AK Parti'nin milletten gelen talebi gözünü kırpmadan gerçekleştirdiğini vurguladı.

Kendileri için en büyük anketin seçim sandığı olduğuna dikkati çeken Karaaslan, şu değerlendirmede bulundu:

"Biz geleneksel yöntemlerle siyaset yapıyoruz. Sosyal medyayı kullanıyoruz, hatta teknolojinin imkanlarını...Türkiye'nin alışık olmadığı yeni yöntemler deniyoruz ama geleneksel yöntemlerimizden asla vazgeçmiyoruz ve vazgeçmeyeceğiz ki bizi başarıya götüren de odur. En büyük anket seçim sandığıdır. Seçim sandığından çıkan sonuçları masaya yatıracağız. Daha önce de masaya yatırdık. Bizi mutlu eden sonuç olsa bile masaya yatıracağız, analiz edeceğiz, eleştireceğiz, hatta acımasızca eleştireceğiz. Bunu yapmazsak başarılı olmamız mümkün değil."

- "Kapılarımız FETÖ ile aynı cümle içine girenlere kapalı"

Kadınların ve gençlerin daha aktif görev aldığı yeni kadrolar oluşacağını anlatan Karaaslan, kadınlar ve gençlerin yanı sıra AK Parti'nin kendi içinde yetişen kadrolarının daha üst kadrolarda yer aldığı, aynı zamanda dışarı açık, farklı meslek gruplarında, sivil toplum örgütlerinde görev almış, toplumun farklı kesimlerinde yer alan insanlara kapılarını açacaklarını söyledi.

Çiğdem Karaaslan, "Kimler olacak bunlar ? Aynı milli, manevi değerleri paylaştıklarımız olacak. Kapılarımız FETÖ ile aynı cümle içine giren, yanından, ötesinden, berisinden geçmiş herkese kapalı. Ayrıca partideki varlık nedenini, buradaki konumunu kendine avantaj sağlamaya çalışan insanlara da kapalı bu kapılar. Bizim hata yapma şansımız yok. Hata yapma lüksümüz yok." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.