Karaaslan: Bu Zorlu Süreçten Güçlenerek Çıkacağız

Karaaslan: Bu Zorlu Süreçten Güçlenerek Çıkacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın koordinasyonunda video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın koordinasyonunda Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı’nın katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde, Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Başkanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirildi.
Koronavirüs ile mücadelede Türkiye’nin Dünya’ya kıyasla kısa sürede aldığı tedbirleri hızla hayata geçirdiğini belirten Karaaslan, “Avrupa ülkeleri, Kovid-19 salgınının yayılmasını önlemeye yönelik kitlesel ölçekteki tedbirleri, kendi ülkelerinde ilk vakaların ortaya çıkmasının ardından geçen 39-54 günde almaya başlarken, Türkiye ilk günden itibaren harekete geçmiştir. Devletin, riski öngörerek hayata geçirdiği önlemler sayesinde, sosyal ve ekonomik pek çok sorunun yaşanmasının önüne geçilmiş, Bakanlıklar tarafından açıklanan destekler vatandaşların rahatlamasına vesile olmuştur.” ifadelerine yer verdi.
“Ülkede alınan hayati tedbirlere katkı olmasına yönelik birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlü tutmamız gereken bir dönemdeyiz.” görüşünü paylaşan Karaaslan, “Zor zamanlarda bir arada olmanın önemini yeniden idrak ettiğimiz, dayanışmayı zirveye taşıyan bir süreç yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası”na milletin tam desteği Koronavirüs salgınıyla çok yönlü mücadelesini sürdüren ülkenin gücüne güç katmıştır. Sosyal, ekonomik, siyasi alanlar başta olmak üzere tüm ilişkilerin yeniden tanımlanacağı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir döneme giriyoruz. Bu dönemde Türkiye olarak, devletin kararlılığı ve milletin dayanışması en güçlü yanımızdır.” dedi.
“Milletimiz tarih boyunca tüm sınamaları birlik ve beraberliği ile aşmıştır.” diyen Karaaslan, “Her zorluğun üstesinden, dayanışmasıyla çıkan milletimiz, hayatımızı büyük ölçüde etkileyen salgını da aynı birlik, dayanışma ve kararlılıkla aşacak inanç, dirayet ve kararlılığa sahiptir, bu zorlu süreçten güçlenerek çıkacağız.” açıklamasını yaptı.

Karaaslan: Bu Zorlu Süreçten Güçlenerek Çıkacağız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.