KARAASLAN: BERAT GECESİ ARINMAMIZA VESİLE OLSUN

KARAASLAN: BERAT GECESİ ARINMAMIZA VESİLE OLSUN

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Berat Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi, “Af, merhamet ve mağfiret vesilesi mübarek Berat Gecesi’ne Cenâb-ı Hakk’ın lütuf ve inayetiyle bir kez daha erişmenin huzurunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı, sabır ayı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi bu özel gece, ruhumuza ağır gelen sıkıntılardan berat etmemiz ve esenliğe kavuşmamız için bir fırsat sunmaktadır.
En derin anlamı bağışlanma olan beratın; bedenlerimizin hastalıklardan, ruhlarımızın günahlardan arınmasına vesile olması duasıyla Rabb’imizin sonsuz mağfiretine sığınıyor, insanlığın huzur ve selameti için ellerimizi semaya kaldırıyoruz.
Tüm insanlığı etkileyen, bedenlerin sıhhatini bozan bir virüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde inancımızın, medeniyetimizin ve geleneklerimizin bize öğrettiği şekilde dayanışma duygumuzu ve yardımlaşma iştiyakımızı zirvede tutuyor, büyüklerimizin ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyor, gönüllerini ve dualarını almaya gayret gösteriyoruz. Yüce Mevla’mızdan niyazımız; bu zorlukta dirayetimizi ve sabrımızı çoğaltması, hayırlı amellerimizi artırmasıdır.
Salgın hastalık nedeniyle bir süredir uzak kaldığımız camileri yeniden coşkuyla dolduracağımız, Rabb’imizin huzurunda omuz omuza saf tutacağımız, büyüklerimizle yeniden bir araya gelip paylaşımlarımızı çoğaltacağımız huzur dolu ve sağlıklı günlerin yakın olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslâm âleminin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum. Affımız ve kurtuluşumuzu umduğumuz bu mübarek gece vesilesiyle yaşadığımız sıkıntıların bir an önce son bulmasını diliyorum. Vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Mevla’mdan rahmet diliyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum