KARAASLAN: ANNE; DEĞERLERİMİZİ AŞILAYAN İLK ÖĞRETMENDİR

KARAASLAN: ANNE; DEĞERLERİMİZİ AŞILAYAN İLK ÖĞRETMENDİR

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Bir milletin var olmasının temelinde aile; ailenin temelinde ise kadın vardır. Annelerimiz sevgi, şefkat ve fedakârlık duygularını temsil eden en değerli varlıklarımızdır. Hayatın çeşitli zorluklarına sabırla göğüs geren, ömrünü ve tüm benliğini insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunacak insanlar yetiştirmeye adayan annelerimize olan sevgi ve saygımızı tek bir güne sığdırmak mümkün değildir.

İlahi takdirle tayin edilen kutsal vazifelerden birini üstlendiğine inandığımız annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında büyük paya sahiptir. Annelerimiz; bu yönüyle değerlerimizi aşılayan ilk öğretmenlerimizdir.

Kadınlarımız; tarihin her döneminde milletçe kazandığımız her zaferde çok önemli roller üstlenmiştir. Nene Hatun olup evladını beşikte bırakarak Aziziye Tabyası’nda mücadele eden, Kara Fatma olup cepheden cepheye koşan, Şerife Bacı olup zorlu kış şartlarında orduya cephane taşıyan, Nezahat Onbaşı olup meydanlarda boy gösteren, vatan uğruna kahramanlık destanı yazan nice kadınlarımız vardır. Tarihimizde bu denli önemli bir yer edinen yiğit kadınların torunları, 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanı için canlarını feda etmekten kaçınmamış, evlatlarını da meydanlara göndermiştir.

Son 17 yılda AK Parti hükumetlerimizin gayretli çabaları sonunda bugün kadınlarımız hem anne olup hem de iş dünyasında, akademide, siyasette, ekonomide, bürokraside, hayatın her alanında artık tercih yapmak durumunda kalmaksızın büyük başarılara imza atmaktadır.

Bu vesileyle, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık olan, başta şehit ve gazilerimizin anneleri ile engelli anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyor; ahirete irtihal eden annelerimize Yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olan annelerimize sıhhat diliyorum.”

karaaslandan-anneler-gunu-1.jpgbafra55net

karaaslandan-anneler-gunu-2.jpgbafra55net

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.