KARAASLAN: 2023 YOLUNDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

KARAASLAN: 2023 YOLUNDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,

A+A-

partisinin dün gerçekleştirilen 7. Olağan Büyük Kongresi ile yeniden, Parti'nin en üst karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na (MKYK) seçildi. 2015 yılında kurulan Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nda Başkanlık görevine getirilen Karaaslan bu görevini yeni dönemde de sürdürecek.

“2023 Yolunda Daha Çok Çalışacağız”

7.Olağan Büyük Kongre’de yeniden MKYK ve MYK üyeliğine seçilen Karaaslan yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2001’de kurulan ve 2002’de girdiği ilk genel seçimle iktidara gelen AK Parti’miz 18 yıldır ülkemizi istikrarlı bir yönetim anlayışıyla bugünlere getirmiştir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini milletimizin önüne koyan Sn. Cumhurbaşkanımız dirayetli yönetimiyle Türkiye’yi her alanda ileri taşımanın, kazanımlarını artırmanın ve itibarını daha da yükseltmenin gayreti içinde olmuştur. Bizler de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliğinde, sorumluluk sahalarımızda görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek için azimle çalışmalarımızı sürdürdük. ‘Türkiye için güven ve istikrar’ temasıyla gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Büyük Kongremiz ile hem parti teşkilatlarımız hem de ülkemiz için yeni bir dönem başladı. Kongre ile oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’muzun 2023’e giden süreçte çok önemli bir misyon üstleneceğine inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

“Türkiye’yi AK Parti iktidarlarıyla bugüne getiren 19 yıldır ülkemizde hâkim olan güven ve istikrardır” ifadelerini kullanan Karaaslan, “AK Parti’mizin milletimizin teveccühüyle her seçimden birinci çıkmasını sağlayan, ülkemizde hâkim kıldığımız güven ve istikrar ortamıdır.  Güven ve istikrar; kalkınmanın, büyümenin ve ilerlemenin de temel unsurudur. Bugün de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güven ve istikrar diyerek ülkemizin daha aydınlık yarınları için güçlü bir mesaj veriyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımız Kongre’de, 2023’e giden süreçte yol haritamızı ortaya koyan, manifesto niteliğinde bir konuşma yaptı ve tüm dünyaya çok önemli mesajlar verdi. 24 Mart’ta başlayan yeni dönemde tüm teşkilatlarımızla uyum içinde çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yeniden Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı seçilmesi dolayısıyla sorumluluğunun arttığını belirten Karaaslan, “AK Parti çatısı altında sürdürdüğümüz kutlu yürüyüşümüzde, bizlere tevdi edilen tüm görevleri mesuliyet bilinciyle yerine getirmeye çalıştık. Milletimizden aldığımız güçle hem Türkiye’miz hem de partimiz için başlayan yeni dönemde MKYK ve MYK Üyesi olarak, hizmet bayrağını en yükseğe taşıma anlayışıyla çalışmalarımızı daha büyük bir gayretle sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü bu büyük sorumluluklar aynı zamanda Samsun’a verilen önemin göstergesidir. 7. Olağan Büyük Kongremiz ile bizleri yeniden, bu kutlu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. 2023 yolunda daha çok çalışarak ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.