KAPIKAYAFEST'TE TAM NOT

KAPIKAYAFEST'TE TAM NOT

İçeriğinde barındırdığı birçok ilk ve gerçekleştirdiği coğrafya nedeniyle adından bahsettiren Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivaline;

A+A-

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Yusuf Ziya Yılmaz’dan övgü dolu sözler geldi.

Festivalde birçok etkinliğe katılarak katkı sağlayan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Kapıkafest Türkiye’nin en renkli ve geniş katılımlı bir festivali. Bu bölge gerçek anlamda harika bir yer. İnsanlarımıza iş, aş olarak kazandırmamız lazım. Turizm gelirinin önünü açalım. Bunun yolu da bu festivaller. Dumansız baca diyoruz. Turizm konusunda hepimizin bildikleri var. Türkiye gerçekten bir turizm ülkesi. Geçen sene rakamlar 50 bin oldu, bu sene daha da artacak. İnsanlarımız maalesef piknik yaptıktan sonra doğayı kirletip bırakıyorlar. Ama burada sloganımız 'çevreye uyumlu bir festival' olarak başlamasını çok anlamlı buluyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Bafra Kapıkaya Festivali'nde büyük bir coşku yaşandı. Tabi bu sene etkinliklerin ve niteliği artmış. Su sporlarını denedik, buradaki vatandaşlarla bir araya geldik. Çadır kampını gördük. Bu festivali özel kılan çok yanı var. Hakikaten bu sene Türkiye çapında, yurt dışından yoğun bir katılım olduğunu biliyoruz. Bir özellik daha ekledi değerli Bafra Belediye Başkanımız bu sefer ki festivale. Türkiye’nin çevre dostu sıfır atığın merkezi temalı festivali oldu. Doğada Rabb'imin yaratığı güzelliklerle doya doya o anı paylaşırken aynı zamanda onu koruyarak da bu festival alanından ayrılacağız. Ama her sene artan alaka ve etkinliklerin kalitesiyle birlikte ben inanıyorum ki Kapıkaya Festivali önümüzdeki dönemde Türkiye çapında daha çok ses getirecek. Bununla ilgili emeği geçen her kese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Ülkemizin turizm alanındaki son yıllardaki atılımı bölgemizde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’mizin sadece Bafra için değil, bölgemizin için de önemli bir proje olduğunu düşünüyorum. Benzerleri ile kıyaslandığında oldukça önemli faktörlere sahip. Bölgemizin ulusal ve uluslararası bağlamda tanıtımını gerçekleştirmek zorundayız. Her geçen gün daha da gelişip büyüyen Kapıkayafest’e emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” Dedi.


Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise; “Kapıkayafest bölgemizin turizm potansiyelinin ön plana çıkarması açısından önemli. Her geçen yıl kendini geliştirerek gerçekleştirilmesi de geleceğe dair umut vaat ediyor. Bu açıdan bakıldığında ülkemiz için ciddi bir turizm yatırımı olduğunu düşünüyorum. Aynı anda pek çok etkinliğin yapılıyor olması ziyaretçi sayısını da doğru orantılı olarak artırıyor. Bu tür organizasyonların samimi bir gayretle hayata geçirildiğini biliyorum. Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalini ilk gününden bu güne kadar büyük bir özenle taşıyan herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde sözlerini tamamladı.
vali-ve-mv-13.jpgvali-ve-mv-12.jpgvali-ve-mv-11.jpgvali-ve-mv-10.jpgvali-ve-mv-9.jpgvali-ve-mv-8.jpgvali-ve-mv-7.jpgvali-ve-mv-6.jpgvali-ve-mv-5.jpgvali-ve-mv-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.