
KapıkayaFest'te Geleneksel Kamp Ateşi Yakıldı: Dostluk, Doğa ve Sinema Aynı Gecede Buluştu
KapıkayaFest 2026’da geleneksel kamp ateşi yakıldı. Katılımcılar, açık hava sinemasında Hababam Sınıfı’nı izleyerek unutulmaz bir gece yaşadı.
VII. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali, gündüz gerçekleştirilen spor ve doğa etkinliklerinin ardından gece programlarıyla da renkli görüntülere sahne oldu.
Festivalin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan kamp ateşi, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve çok sayıda katılımcının katılımıyla yakıldı. Kapıkaya’nın eşsiz doğası ve Kızılırmak manzarası eşliğinde yakılan kamp ateşi, festival alanını dostluk, birlik ve beraberlik atmosferiyle aydınlattı. Ateşin etrafında bir araya gelen doğaseverler sohbet ederek keyifli vakit geçirirken, Türkiye’nin farklı illerinden festivale katılan kampçılar Kapıkaya’nın gece atmosferine hayran kaldıklarını ifade etti.
Etkinlikte konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, geleneksel kamp ateşinin festivalin en anlamlı buluşmalarından biri olduğunu belirterek, “KapıkayaFest’te dostluk ateşimizi hep birlikte yaktık. Samimiyetiyle içimizi ısıtan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Kamp ateşi programının ardından festival alanında açık hava sineması düzenlendi.
Katılımcılar, Türk sinemasının unutulmaz yapımları arasında yer alan Hababam Sınıfı filmini yıldızların altında izleyerek nostalji dolu anlar yaşadı. Kahkahaların yükseldiği film gösterimi festivale ayrı bir renk katarken, çadır alanlarında kamp yaşamı gece boyunca devam etti. Kamp ateşi, açık hava sineması ve doğayla iç içe atmosferiyle KapıkayaFest, ziyaretçilerine yalnızca festival değil, unutulmaz bir doğa ve dostluk deneyimi sundu.









HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.