KAPIKAYAFEST'TE AKRO GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

KAPIKAYAFEST'TE AKRO GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

Bafra Belediyesi tarafından nu yıl üçüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali ikinci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Tatil günü olmamasına rağmen katılımcı sayısı üst seviyede olan Festivaldeki Acro gösterilinde heyecan ve coşku bir aradaydı.

Acro gösterilerin Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Yusuf Ziya Yılmaz Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birlikte izlediler.

Bafra Belediyesi’nin özel olarak yapılan seyir tepesinde rengârenk paraşütlerin süzülmesini büyük bir mutlulukla izleyen ziyaretçiler mutlukları gözlerinden okunuyordu.

 

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Aylardır hazırlıklarını büyük bir ciddiyet ve gayretlerle sürdürdüğümüz Festivalimiz de katılımcı ve ziyaretçilerimizin mutlu olmalarını görmek tüm yorgunluğumuzu yok etti. Bir aile ortamında devam ediyor festivalimiz. Bu gün açılış merasimini büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Samsun Milletvekillerimiz Sayın Orhan Kırcalı ve Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte Acro gösterilerini izledik. Verdikleri katkıdan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Bafra Belediyesince bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivaline bu yıl yurt içi ve dışından; Acro,Sıngle,tandem olmak üzere 150 sporcu katılırken, söz konusu sporcuların 50 kişi yurt dışından katılıyor.

Başladığı yerden uçtuğunda aynı noktaya inilebilen dünyanın sayılı yerlerinden biri olma özelliğindeki Kapıkaya’ya da 25 Ülkeden paraşütçü yerini almış durumda.

acro-gosterileri-5.jpgacro-gosterileri-6.jpgacro-gosterileri-7.jpgacro-gosterileri-8.jpgacro-gosterileri-9.jpgacro-gosterileri-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.