Kapıkayafest’e Danışama Üyelerine Plaket Töreni

Kapıkayafest’e Danışama Üyelerine Plaket Töreni

Samsun’un Bafra İlçesi Kapıkayafest’e Danışma kurulu üyelerine başkan kılıç plaket hediye verdi.

A+A-

Plaket töreninde önce hava fişek gösterisi sunuldu. Bafra’da 2. Düzenlenen Doğa Sporları ve Kültürü Festivalinin danışma kurulu üyelerine Başkan Hamit Kılıç tarafından Kapıkayafest’e yaptığı ve gösterdiği emekleri neden plaket hediye verdi.

Başkan Hamit Kılıç plaket törenin ardından yaptığı konuşmada” Kapıkayafest’in son gecesine geldik. Geçen seneye tabir bu sene herkesin beklediğinden fazlası oldu. Yaklaşık 3 aydır kamp alanından olsun, uçuş alanında olsun, iskele alanında olsun çalışmalar yaptık. Sonunda bu güzel festivali ortaya koyduk. Aslında bu festival sizlerin sayesinde oldu. Bafra’mızın bu festival ile Doğal, Kültürel ve Tarım alanların ne kadar değerli olduğunu sağlamış olduk. Festivalde emeği geçen danışma kuruluna Samsun Büyükşehir Belediyesine, Samsun Valiliğine, Bafra Belediyesi personellerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

kapikayafest’e-danisama-uyelerine-plaket-toreni-6.jpgkapikayafest’e-danisama-uyelerine-plaket-toreni-1.jpgkapikayafest’e-danisama-uyelerine-plaket-toreni-2.jpgkapikayafest’e-danisama-uyelerine-plaket-toreni-4.jpgkapikayafest’e-danisama-uyelerine-plaket-toreni-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.