KapıkayaFest’e 70 Bin Kişilik İlgi: Vatandaşlardan Tam Not

KapıkayaFest yaklaşık 70 bin kişiyi ağırladı. Festivalin son gününde mikrofon uzattığımız vatandaşlar organizasyondan memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Hamit Kılıç festival süresince yaklaşık 21 bin 500 aracın bölgeden geçtiğini açıkladı.

A+A-

Bafra’da gerçekleştirilen Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali, bu yıl yaklaşık 70 bin kişiyi ağırladı. Festivalin son gününde mikrofon uzattığımız vatandaşlar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da Karayollarından alınan verilere göre festival süresince bölgeden yaklaşık 21 bin 500 aracın geçtiğini açıkladı.

Bafra’nın önemli organizasyonlarından Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali, yoğun katılımla tamamlandı. Festivalin son gününde Bafra55.net olarak vatandaşlara mikrofon uzatarak organizasyonu nasıl bulduklarını ve gelecek yıllara ilişkin beklentilerini sorduk.

Festival alanındaki vatandaşların büyük bölümü organizasyondan memnun kaldıklarını belirtirken, özellikle yoğun kalabalığa rağmen çalışmaların koordineli şekilde yürütülmesine dikkat çekti.

“BU KADAR KALABALIĞA RAĞMEN İYİ KOORDİNE EDİLDİ”

Vatandaşlar, festival boyunca görev yapan çalışanların özverili bir çalışma ortaya koyduğunu belirterek organizasyonun başarılı geçtiğini ifade etti.

Festivalin daha uzun sürmesini isteyen katılımcılar da olurken, gelecek yıllara yönelik farklı öneriler dile getirildi. Bazı vatandaşlar özellikle konser alanının farklı bir noktaya taşınmasının değerlendirilebileceğini söyledi.

Katılımcılar, Kapıkaya’nın doğası ve festival atmosferinden memnun kaldıklarını belirterek organizasyonun gelecek yıllarda daha da geliştirilmesini istediklerini ifade etti.

BAŞKAN KILIÇ: “KAPIKAYA ARTIK ULUSLARARASI BİR FESTİVAL”

Festivalin ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da Bafra55.net’e değerlendirmelerde bulundu.

Kapıkaya’nın artık kendisini aştığını belirten Kılıç, festivalin uluslararası bir organizasyon haline geldiğini ve bunu başardıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz yıla göre katılımın daha yüksek olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, organizasyonu her yıl üzerine koyarak büyütmeye devam ettiklerini söyledi.

YAKLAŞIK 70 BİN KİŞİ, 21 BİN 500 ARAÇ

Başkan Kılıç’ın paylaştığı bilgilere göre festivalde dikkat çeken bir ziyaretçi ve araç hareketliliği yaşandı.

Karayollarından alınan verilere göre Kapıkaya bölgesinden festival süresince yaklaşık 21 bin 500 araç geçti. Festivalin toplam katılımının ise yaklaşık 70 bin kişiye ulaştığı belirtildi.

Ortaya çıkan rakamlar, KapıkayaFest’in yalnızca Bafra ve Samsun’dan değil, farklı şehirlerden gelen ziyaretçilerin de ilgi gösterdiği büyük bir organizasyona dönüştüğünü ortaya koydu.

Vatandaşların memnuniyeti ve gelecek yıllara ilişkin önerileriyle tamamlanan festivalin, önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla sürdürülmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.