KAPIKAYAFEST İPTAL EDİLDİ

KAPIKAYAFEST İPTAL EDİLDİ

Bafra Belediyesi, 22-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında bu yıl yapılmayacağını açıkladı.

A+A-

Dünya genelinde birçok fuar, festival ve karnaval gibi insanların yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinliklerin Koviid-19 pandemisi nedeniyle yapılmayacağının altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hazırlıklarına 2020 nin ilk aylarından itibaren başladığımız ve 22-26 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız 4.Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalimizi yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında bu yıl yapılmaması kararını aldık. İlçemiz için oldukça önemli bir marka olarak değerlendirdiğimiz Festivalimizin gelecek yıldan itibaren çok daha geniş kapsam ve katılımla gerçekleştirilmesi gayreti içerisinde olacağız.” Dedi.


Bafra Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Doğa Festivali’nin ilki 2017 yılında yapılmış ve 2019 yılında Türkiye’nin Sıfır Atık temalı ilk festivali olmasıyla dikkat toplamıştı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.