KAPIKAYAFEST HAZIRLIKLARA BAŞLADI

KAPIKAYAFEST HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Bafra Belediyesi, bu yıl 4.sü gerçekleştirilecek Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin hazırlıklarına şimdiden başladı.

A+A-

2017 yılında ilki yapılan ve 2019 yılında Türkiye’nin Sıfır Atık temalı ilk festivali olmasıyla dikkat ve takdir toplayan Festivalin bu yıl her açıdan çok daha farklı ve renkli geçmesi için, başta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç olmak üzere ilgili tüm personel yoğun mesai harcıyor.

"Doğayı Yaşat, Sporu Yaşa" sloganıyla 22-26 Temmuz tarihleri arasında 4.sü hayata geçecek festivalin önceki katılım ve ziyaretçi sayısını artıracak uygulamaların yanında alternatif etkinler üzerinde şimdiden çalışmalar başlatıldı.

Kapıkayafest 2020’de Bafra Pidesi, Bafra kaymaklı lokumu, Bafra nokulu, Bafra Dondurması gibi ilçeye özgü lezzetlerde katılımcıların damak tadına sunulacak.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali"  oldukça önemli ve Bafra’nın tanıtımında vitrin olarak değerlendirilen bir projedir. Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali Profesyonel ve amatör sporcuların yansıra spora ilgi duyan bireylerin, doğal bir ortamda çadırlarında konakladıkları ve extrem sportif aktiviteleri gözlemleyerek deneme fırsatı bulabilecekleri festivalin, bu yıl içerisinde çok daha renkli geçmesi için her detayı düşünüyoruz. Hazırlıklar yaklaşık 5 ay öncesinden başladı. Kapıkayafest 2020 çok daha heyecanlı, çok daha renkli olacak.” dedi.

kapikafest-2020-1-min.jpgkapikafest-2020-2-min.jpgkapikafest-2020-4-min.jpgkapikafest-2020-5-min.jpgkapikafest-2020-6-min.jpgkapikafest-2020-7-min.jpgkapikafest-2020-8-min.jpgkapikafest-2020-9-min.jpgkapikafest-2020-10-min.jpgkapikafest-2020-13-min.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum