KAPIKAYA’DA BAFRASPOR İLGİSİ

KAPIKAYA’DA BAFRASPOR İLGİSİ

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ekiplerinden 1930 Bafraspor Kulübe destek amaçlı olarak Kapıkaya Spor Festivalin de Kulübe destek amaçlı stant açarak yerini aldı.

A+A-
Kapıkaya Spor Festivalinde 1930 Bafraspor Kulübüne destek amaçlı açılan stantta gelen 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Kulüp Başkan Yardımcısı Selami Arslan,Kulüp Genel Kaptanı Mehmet Kurt,Kulüp Genel Sekreteri Bülent Aşcı ve Kulüp Alt Yapı Sorumlusu Murat Çelik ziyaret etti.
 
Ayrıca 1930 Bafraspor'un Standını 1930 Bafraspor Kulübünün eski Efsane Başkanlarından Dursun Ali Bilgen, İstanbul Bayram Paşa Bafralılar Dernek 2.başkanı Mehmet Aşcı, A.Ş Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aşcı, BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve İstanbul Bafraspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet  Mavi'de ziyaret ederek her zaman 1930 Bafrasporumuzun maddi destek ve manevi  olarak yanındayız dediler.
 
Burada kısa bir konuşma yapan 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ; 1930 Bafraspor olarak bu sene hem transfer çalışmalarımız,hem kulübümüze destek amaçlı Bafralı değerli İş Adamlarını Ziyaretlerimiz ve bu burada Kapıkaya Spor Festivali için Kulübümüz adına açtığımız destek amaçlı Stantta açtık. Kulübümüz için 1930 Bafraspor'un Yönetimini oluşturan değerli arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz.Kulübümüze her geçen gün destekler sürüyor,inşallah bizler mahcup olmamak için elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz.Bu yıl 1930 Bafraspor için zor karşılaşmaların beklediği bir yıl olacak,onun farkındayız ama inşallah ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz. Başkan Yıldız son olarak Kapıkaya Spor Festivalinde bulunan Stantta 1930 Bafraspor'un Ürünlerini bulunduğu yere tüm misafirlerimizin uğrayıp takım için ve destek için alış veriş yapmalarını temenni ediyoruz.dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.