Kapıkaya Derneği misafirlerine yöresel lezzetlerle ağırlayacak

Kapıkaya Derneği misafirlerine yöresel lezzetlerle ağırlayacak

Bafra için büyük önem taşıyan, bölgemizin turizm yerleşkelerinden olan Kapıkaya'da düzenlenecek olan 2. Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivalinde Kapıkaya Kültür ve Yardımlaşma Derneği misafirlerini yöresel lezzetlerle ağırlayacak.

A+A-

 Bafra Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen 2. Kapıkaya Festivali'nde Kapıkaya Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kapıkaya'da konaklayacak olan misafirlerine yöresel lezzetleri sunacak. Kazan pilavı ve kuru fasulye ikramları yapılacak olan festivalde sabah kahvaltıda ise  doğal ürünlerle kahvaltı ikramında bulunacak.
Kapıkaya Kültür Turizm ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep özsivri bafra55.net haber  merkezine yaptığı açıklamada; "Bizler Kapıkaya halkı olarak Kapıkaya'da 2.'si düzenlenecek  festivalimizde katılım sağlayan konuklarımıza ev sahipliği yapacağız. Gelen konuklarımıza en güzel şekilde ağırlamak ve misafirperverliğimizi en iyi şekilde gösterecegiz. Yaklaşık 250 metre rakımlı Kapıkaya'da misafirlerimize sabah doğal kahvaltı ürünleri ile akşam da yöresel lezzetimiz olan kazan pilavı ve kuru fasulye ikramımızla birlikte konuklarımıza 4 gün güzel tatil fırsatı sunmak istiyoruz. Gelen misafirlerimizi hoş ve mutlu bir şekilde Kapkaya'dan ayrılması için elimizden gelen bütün imkanları sarf edeceğiz" dedi.

kapikaya-dernegi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.