Kapaklılı Genç İş İnsanı Mustafa TAŞKIRAN Ödül Aldı

Kapaklılı Genç İş İnsanı Mustafa TAŞKIRAN Ödül Aldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’nin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği törende Taşkıranlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşkıran’a Yılın En Başarılı Gayrimenkul Firması ödülü verildi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’nin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği törende Taşkıranlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Taşkıran’a Yılın En Başarılı Gayrimenkul Firması ödülü verildi.

KKTC Turizm Bakanlığı Himayelerinde, KKTC ve Türkiye’nin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği “BPOP KKTC - Türkiye Sanat Ödülleri” Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gecede Kapaklı’da gayrimenkul danışmanlığı yapan Mustafa Taşkıran da ödül aldı.

İki ülkenin hem müzik hem de televizyon dünyasının en iyilerinin ödülleriyle buluştuğu törende Radyo D ve Dream Türk medya sponsoru oldu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı gece, adete yıldız yağmuruna dönüştü. Kutay Tuna, Agah Kicimusla ve Resul Tavşanın organize ettiği, 2 ülkenin sanat dünyasının renklendirdiği gecenin sunuculuğunu Bahar Ersayın gerçekleştirdi.
Gecede ülkemizin parlayan yıldızları Hande Yener, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Sakiler, Gökçe Kırgız, Ersay Üner, Aydilge, Hande Ünsal, İkilem, Yasemin Sakallıoğlu, Güldür Güldür Show, Eylül Öztürk’e ödülleri takdim edildi. Kıbrıs’tan ise Osman Tuğsal, İpek Amber, Grup Reva, One Blood, Kader Özdamar, La Nouba gecede ödül aldı.

Haber Kaynak : Furkan BOLAT/ KAPAKLI GAZETESİ

 

kapaklili-genc-is-insani-mustafa-taskiran-odul-aldi.jpegkapaklili-genc-is-insani-mustafa-taskiran-odul-aldi-001.jpegkapaklili-genc-is-insani-mustafa-taskiran-odul-aldi-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.