Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Gönülleri Kazanmaya Devam Ediyor

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Gönülleri Kazanmaya Devam Ediyor

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, başlattığı proje kapsamında dernek üyelerinin çocuklarını ücretsiz traş ettirdi.

A+A-

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, başlattığı proje kapsamında dernek üyelerinin çocuklarını ücretsiz traş ettirdi.

Dernek üyelerinin çocukları için ücretsiz traş kampanyası yapan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, farklı bir etkinliğe daha imza atarak beğeni topladı. 'Gönül Traşı' isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneğine gelen çocuklar, hem dernekte bir gün geçirdi, hem de ücretsiz traş oldu.

Programla ilgili konuşan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran,’’Dernek üyelerinin çocukları ile bir gün geçirmesi ve yeni neslin de derneği tanıması için böyle bir program tertip ettik. Alaçamlılar aileler ve çocukları bugün çocuklar gibi şendi. Minik Kalplerle saç traşı programımızı tamamladık. Yavrularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Rabbim onları bizlere bağışlasın. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. ’Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği kuruluşundan bu yana iyilik yapmayı, hizmet etmeyi ilke edinmiş bir dernektir. Böylesine güzel sosyal projelerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma adı altında amacımıza binaen hemşehrilerimize hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Dünyanın en güzel yeri bir çocuğun kalbidir. Derneğimizde çocuklarımızı traş eden Arif Akkoç ve Hayati Akkoç'a teşekkür ederiz.’’dedi.

 

kapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-001.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-002.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-003.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-004.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-005.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-006.jpgkapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-gonulleri-kazanmaya-devam-ediyor-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.