Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Gençlik Buluşması Düzenledi

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Gençlik Buluşması Düzenledi

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Mustafa Taşkıran ve yönetim kurulu dernek binasında gençlik buluşması düzenleyerek Kapaklı’da ikame eden Alaçamlı gençleri bir araya getirdi.

A+A-

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Mustafa Taşkıran ve yönetim kurulu dernek binasında gençlik buluşması düzenleyerek Kapaklı’da ikame eden Alaçamlı gençleri bir araya getirdi.

Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltı programının ardından programa katılan gençler bu tür anlamlı, birlik ve beraberlik mesajı verilen kahvaltıyı gerçekleştiren Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Mustafa Taşkıran ve yönetim kuruluna teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar ve projelerde başarı dileklerini sundular.

kapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-genclik-bulusmasi-duzenledi.jpg

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Mustafa Taşkıran ise yaptığı konuşmada,’’Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği olarak göreve geldiğimiz ilk bugüne kadar çeşitli etkinlikler, sosyal proje kapsamında çalışmalar, birlik ve beraberlik organizesi, manevi programlar ile birlikte değişik çalışma, projelere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Bugün ise Kapaklı’da yaşayan, işyeleri olan ve çalışan Alaçamlı gençlerimizle birlik olduk ,tanıştık, kaynaştık. Dün 14 , Bugün 140 , yarın 1400  genci bir araya getirmek niyetiyle çalışmalarımızı Allah rızası için yapıyoruz. Allah genç değerlerimize sahip çıkmayı nasip eylesin inşallah.

kapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-genclik-bulusmasi-duzenledi-001.jpg

Bizler dernek olarak yönetim kurulumuz ile birlikte örf,adet,gelenek ve göreneklerimizi yaymak ve yaşatmak adına gençlik buluşması programımızı dernek lokalimizde coşkulu bir şekilde yaptık. Birlik ve beraberlik mesajları verdik. Allah’ım  birlik ve beraberlikten ayırmasın. Gençlerimiz bizim değerlerimizdir. Allah birliğimizi daim eylesin. Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı olarak şahsım ve yönetimim adına saygılarımı sunarım. Hemşehrilerimizle, gençlerimizle  bir araya gelmek, kucaklaşmak,dünya menfaatlerinden,nefsani duygulardan sıyrılmak,Allah rızası için.

kapakli-samsun-alacamlilar-dernegi-genclik-bulusmasi-duzenledi-002.jpg

Daha vicdanlı,daha şefkatli,daha merhametli,daha sevgi dolu kardeşler olarak kucaklaşmak, Huzurlu bir ailenin,kardeşce kaynaşan bir toplumun mayasını yoğurmak için bu gençlik buluşması programını düzenledik. Yönetim kurulumun gösterdiği olağanüstü gayrete ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ’’diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.