Kapaklı Alaçamlılar Derneği sokak hayvanlarına sahip çıktı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kışın yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için tavuk eti dağıtıldı.

A+A-

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kışın  yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için tavuk eti dağıtıldı.

Kapaklı Samsun Alaçamlılar  Derneği Mustafa Taşıkran ve yönetimi yaşanan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için et dağıtımında bulundu.
Kapaklı Samsun Alaçamlılar  Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ve yönetimi ilçe genelinde etkisini artıran kar yağışı sonrası sokak hayvanlarını unutmadı. Kışta yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için tavuk eti dağıtılarak aç kalmaları önlenmiş oldu.

Sosyal sorumluluk ve yardım projelerine her zaman devam ettiklerini ve bu sorumlulukla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kapaklı Samsun Alaçamlılar  Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar  Derneği yönetimi olarak bulunduğumuz konumun sorumluluklarının bilinci ile imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı  sürdürüyoruz. 
Bu etkinliğimizde de Kapaklı  genelinde etkisini arttıran kar yağısı ve soğuk hava sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımızı unutmadık. Kar yağışının başlaması ile yiyecek ihtiyacı bulmakta sıkıntı yaşayan sokak hayvanları zor durumdaydı.  Bizlerde şehir merkezine uzak noktalarda yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımıza ulaşarak onlara yiyecek  verdik. Yönetim olarak  arkadaşlarımızla birlikte birçok projeye imza attık. 

Sokak hayvanları kışın soğuk hava şartlarından etkilenmesin, yaşamlarını idame ettirebilsinler diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle kış aylarında sokak hayvanları için yetecek kadar yiyecek ayarlamaya çalışıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

kapakli-alacamlilar-dernegi-sokak-hayvanlarina-sahip-cikti.jpegkapakli-alacamlilar-dernegi-sokak-hayvanlarina-sahip-cikti-001.jpegkapakli-alacamlilar-dernegi-sokak-hayvanlarina-sahip-cikti-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.