KANSERLE MÜCADELEYİ DESTEKLEME DERNEĞİNİN 10 KASIM ETKİNLİĞİ

KANSERLE MÜCADELEYİ DESTEKLEME DERNEĞİNİN 10 KASIM ETKİNLİĞİ

Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Samsun Şube Başkanı Adem Başbuğ ve Personelleri 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk koydular.

A+A-

Törende konuşan Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Samsun Şubesi Başkanı Adem Başbuğ, projeleri için destek beklediklerini dile getirdi.

Başbuğ “Amacımız, kanser hastalarının her türlü maddi, manevi, psikolojik destek her türlü sorunlarında yanında olmak. Biz ulaşabildiğimiz hastaların hepsine destek olmaya çalışıyoruz” dedi.
KANSER, ZOR BİR HASTALIK
Kanser hastalığının zor bir hastalık olduğunu dile getiren Samsun Şube Başkanı Adem Başbuğ, “Kanser hastalığını yaşayan bilir, kanser hastasının ailesi bilir. Zor bir hastalık. Hastaların beslenmesine, yaşam tarzlarına dikkat etmesi gerekiyor. Ama günümüz şartlarına asgari ücret alan bir aile, emekli maaşıyla geçinmeye çalışan bir aile masraflarını ikiye katlıyor. Kanser hastalarının beslenmelerine özen göstermesi sağlıklı gıdalar alması gerekiyor, bunun için de maddi durumu iyi olmayan hastalara destek verilmeli” şeklinde konuştu.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.