Kansere yenik düşen polis memuru için tören düzenlendi

Kansere yenik düşen polis memuru için tören düzenlendi

Bursa’da kanser tedavisi görüp evinde vefat eden polis memuru Esin Çelik, son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Çelik için memleketi Bafra’nın Evrenuşağı Mahallesi’nde tören düzenlendi. Törene Bafra Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, dayısı Çorum Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Yılmaz, ailesi ve yakınlarının yanı sıra emniyet mensupları da katıldı.

Polis memuru Esin Çelik’in cenazesi Emniyet Müdürlüğü Cenaze aracı Çınarlık camisine getirildi. Burada kılınan öğlen namazına müteakip köy mezarlığına defnedildi.

Evli bir çocuk annesi olan Çelik, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapıyordu. Polis memuru Esin Çelik aynı zaman da görev süresince çeşitli görevlerde bulunmuş ve amirlerinin takdirini toplayarak belgeler kazanmıştı.

Cenaze defininden sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç polis memuru Çelik’in eşi polis memuru Yakup Çelik’e Türk Bayrağını teslim etti.

kansere-yenik-dusen-polis-memuru-icin-toren-duzenlendi.JPG kansere-yenik-dusen-polis-memuru-icin-toren-duzenlendi-001.JPG kansere-yenik-dusen-polis-memuru-icin-toren-duzenlendi-002.JPG kansere-yenik-dusen-polis-memuru-icin-toren-duzenlendi-003.JPG kansere-yenik-dusen-polis-memuru-icin-toren-duzenlendi-005.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.