Kanser Hastası Melike’ye Karnesi Evinde Verildi

Kanser Hastası Melike’ye Karnesi Evinde Verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşayan ve kanser hastalığı nedeniyle okula gidemediği için evde eğitim alan lise 2’nci sınıf öğrencisi Melike Gün karnesini ilçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen evinde verdi.

A+A-

İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Fen Lisesi Okul Müdürü Kadir ve okul öğretmenleri ile birlikte Altınyaprak Mahallesi’ndeki evinde eğitim alan Melike Gün’ü ziyaret etti.

Yaklaşık 6 ay önce Lenf Kanseri teşhisi konulan ve 6 aydır okuluna gidemeyen 16 yaşındaki Melike Gün’ün eğitim durumu ile ilgili bilgi alan Kaymakam Ertürkmen, rahatsızlığı nedeniyle okuluna gidemeyen Gün’ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili konuşan Kaymakam Ertürkmen, “Kendisi ile tanıştığım ve karnesini takdim ettiğim için büyük mutluluk duyuyorum. Moralini yüksek buldum. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Önümüzdeki karne için kendisi ile sözleştik. İnşallah okulunda sınıfında karnesini ben vereceğim. Ayrıca okuldan eve gelerek evde eğitim veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen’ e teşekkür eden Melike Gün ise “Notlarım için hocalarım yardımcı oldu. Okuldan geride kalmadım. Diğer çocukların da etkilenmesine gerek yok aslında. Eve gelince hocalar daha iyi oluyor aslında geride kalmamış oluyoruz. Ben herkese çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Konuşmanın ardından Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu Melike Gün’e karnesi ve aldığı belgeleri takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum