KAMU BAHÇELERİN GÜZELLEŞMESİ İÇİN SON HAZIRLIKLARA GELİNDİ

KAMU BAHÇELERİN GÜZELLEŞMESİ İÇİN SON HAZIRLIKLARA GELİNDİ

5-11 Haziran Dünya Çevre günü dolasıyla Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan kurumların bahçelerinin güzelleşmesi için bir proje geliştirdi.

A+A-

1.5 aydan bu yana 4 kişilik uzman bir heyetle ilçede bulunan bütün kamu kurumların bahçelerini gezdiler.

Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen kamu bahçeleri güzelleşmesi konusunda bir yarışma düzenlenerek ve ayrıca bu yarışma sonuncunda ise en güzel bahçesi olan kuruma 10 Haziran Dünya Çevre gününde Bafra Müzesinin bahçesinde yapılacak bir törenle ödülü verilecektir.

Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel ve 4 kişilik bir heyetle  son bir toplantı yaparak bundan sonraki süreç konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel; Dünya çevre günü sebebiyle düzenlediğimiz en bakımlı, en temiz, en estetik, en zengin süs bitkilerinin ihtiva eden bahçesi olan kamu kurumlarımız ödüllendirilecektir. 4 kişilik uzman bir heyetle değerlendirmelerimiz  devam etmektedir. Kamu bahçelerinde yapılan gezilerde tabii ki her şeyin mükemmeliyle değerlendirmeler yapılıyor. Kamu bahçelerinin tertip, düzen ve temizliği, estetiği ön planda tutarak daha yeşil bir Bafra’ ya katkı olmalıdır dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.