Kadir Topbaş Kızılırmak Deltası Kuş Cennetini gezdi

Kadir Topbaş Kızılırmak Deltası Kuş Cennetini gezdi

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Kızılırmak Deltası kuş cennetini ziyaret etti.

A+A-

Gözetleme merkezini gezen Topbaş burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘’Kızılırmak kuş cenneti bambaşka bir yer, Başkanımızın ilk günkü heyecanını devam ettiğini görmekteyim. 4. Dönemi olmasına rağmen bu heyecanı hala sürdürüyor, bu heyecanı her işte kendisine yansımış ve gerçekten bir belediye başkanının yapabileceği her şeyi imkânları dâhilin ortaya koymuş. Kuş cenneti farklı bir güzellik bunu koruması, sürdürüle bilir olması gerekli, burası tabi ki halka açılırken, dengeli ve dikkatli açılması gerekiyor, çünkü buraya gelecek olan ziyaretçilerin olumsuz etkilenmemeleri lazım burası Türkiye için çok önemli bir destinasyon dikkat edilmesi gerekiyor. 

Amaç buradaki nüfusu tamamen arındırmak değil burada ki yaşamı da devam ettirmektir diyen Topbaş sözlerine şöyle devam etti, Kızılırmak Kuş Cennetinin için de yaşamda var buna hassasiyet de gösterilmiş ben kendisini tebrik ediyorum. Bu kısa zaman içerisin de Samsun çok ciddi değişimler göstermekte. Ben geleceği çok farklı bir Samsun görüyorum sayın Başkan bu başarıya imza atmakta kendisini bir mimar olarak bir belediyeci gözüyle de izledim bundan sonra ki projelerine de baktığımız zaman Samsun’un geleceğinin çok farklı olacağını görüyoruz’ dedi. 

Topbaş’ın konuşmasının ardından teşekkür konuşması yapan Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ı ağabeyimi Samsun’da misafir etmekle duyduğum mutluluğu söyleyerek sözlerime başlamak isterim. Tabi ki şehircilik ile ilgili çok şeyleri paylaştık konuştuk bizim duayenimiz bizim hocamız, şehircilik ile ilgili bilgilerini bizimle paylaştı, başka yerlerde her şey var, belediyecilik ile ilgili her şeyi konuşuyoruz ama bir Kızılırmak kuş cennetimiz var Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti UNESCO Dünya geçici listesinde orası size bir tanıtmak isterim dedim kendisi de bizi kırmadı bu kısa zaman içerisinde burayı gezme fırsatımız oldu’ dedi. Konuşmaların ardından Yusuf Ziya Yılmaz, Kadir Topbaş ve beraberindekiler Kızılırmak Kuş Cennetinde su basar ormanlarını gezerek ziyarete son verdiler.

1-399.jpg2-366.jpg3-305.jpg4-200.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum