Bafra'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü halayla kutlandı

Bafra'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü halayla kutlandı

Samsun’un Bafra İlçesinde Bayanlar ‘’Hanımlar Matinesinde’’ bir araya geldiler.

A+A-

Asya Kuaför Türkan Önder tarafından organize edilen, Foto Kumru’unu sponsor olduğu matine Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Park Cumhuriyet Salonunda yapıldı.

İşletmeciliğini Bülent Topyıldız ve Necmettin Kurnaz’ın yaptığı Büyük Park Tesislerinde bayanlar gönüllerince eğlendi.

Yemekler yenildikten sonra eğlenceye geçildi.

Gecede Cezairli Müzik Grubu Udi Yunus Cezairli, Piayanist Beduh Cezairli,Gitarda Oğuz Cezairli’nin harika müzikleri, solist Yalçın Danışmaz’ın muhteşem sesi ile müzik dolu bir gece yaşattılar.

Hanımlar Matinesini geleneksel olarak 4 yıldır düzenleyen Asya Kuaför Türkan Önder bir konuşma yaptı.

Önder konuşmasında,’’Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz Hanımlar Matinesinde Bafralı Hanımlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi hoş bir gece yaşatmak istedik. Bu geceye katılanların çoğunluğunu çalışan bayanlar oluşturmaktadır. Onlarda bir nebze olsun çalışma stresinden kurtulmuş oldular. Şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum’’dedi.

Konuşmadan sonra oyun havası ile kendilerini piste atan Bafralı Hanımlar halaylar çekerek  gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Park Tesisleri İşletmecileri  Bülent Topyıldız ve Necmettin Kurnaz ise,’’Şimdiden tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar  Gününü kutluyoruz. Mart ayı içerisinde bizde İşletme olarak Bafra ve Bölge Bayanları için değişik sürpriz programlarımız olacak. Ayriyeten bayanların yapacağı tüm etkinliklerde kaliteli hizmet,uygun fiyatlar sunmaya devam edeceğimiz belirtmek isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.