Kader ve Kadir  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Kader ve Kadir Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Durdu Ve Karagöz Ailelerinin Mutlu Günü

A+A-

Hatun-Bafra Üçpınar Mahallesi Muhtarı Salih Durdu’nun kızı Kader Durdu ile Azize-Şaban Karagöz’ün oğlu Akmercan Şirketler Grubu Müşteri Hizmetleri Şefi Kadir Karagöz mutluluk dolu yıllar için birilerine söz verip ‘’EVET’’dediler.

Kader&Kadir  mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Kader&Kadir  için Bafra OSMANLI BAHÇESİ Düğün Davet Salonunda  rüya gibi bir düğün ve nikah merasimi gerçekleştirildi.

Damat evinden Yakıntaş Mahallesinden yaklaşık 100 araç gelin almaya Üçpınar Mahallesine gittiler. Gelin evinde duygusal anlar yaşandı. Kader&Kadir gelin arabasına binmeye giderken gençler sürpriz yaparak meşaleler yaktılar.

Davul Zurna ekibinin çaldığı güzel oyun havaları ile hem genç çiftler hem de davetliler oynadı.

Yapılan konvoy ile adet üzere Çetinkaya Köprüsüne (Gelin Köprüsüne) gidildi. Burada genç çiftler davul zurnanın çaldığı ‘’Köprüden Geçti Gelin’’ türküsü ile köprüde yürüdüler ve dilek tuttular.

Genç çiftler Kader&Kadir  hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde OSMANLI BAHÇESİ Düğün Davet Salonuna alkışlar arasında girdiler. Kader&Kadir yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

İlk danslarını yapan genç çiftler için   Nikah Merasimine geçildi.

Nikahı Bafra Belediyesi Nikah Memuru Fatih Türk  hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.

Nikah Şahitliklerini ise Havanur Özen ile Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı-İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı Necati Karagöz yaptı.

Genç çiftler Kader&Kadir daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.

Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Kader ve Kadir’e arkadaşları eşlik etti.

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.

Düğüne MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, AK MERCAN DELTA DOĞALGAZ Bölge Müdürü Mustafa Sezen,Birim Müdürleri, Personelleri, Bafra Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı-İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı Necati Karagöz, Bafra Kahveciler Odası Başkanı- Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Marangoz Mobilyacılar Odası Başkanı  İlhan Erken,Yakıntaş Mahallesi Muhtarı İsmail Çelebi, Mahalle Muhtarları, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır, Karagöz İletişim Bafra Şubesi idarecileri ve personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan Bafra Üçpınar Mahallesi Muhtarı Salih Durdu ve Şaban Karagöz ,’’ Durdu ve Karagöz aileleri adına evlatlarımız Kader&Kadir’in nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz.Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar.

 

 

Durdu Ve Karagöz  Ailelerinin Mutlu Günü

Durdu Ve Karagöz Ailelerinin Mutlu Günü

Durdu Ve Karagöz Ailelerinin Mutlu Günü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.