Kaçırdıkları 3 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunup başını kestiler

Kaçırdıkları 3 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunup başını kestiler

Hindistan'daki bir tren istasyonunda bir şahıs, 3 yaşındaki kızı annesi uyurken kaçırdı. Üç caninin, cinsel istismarda bulundukları çocuğu kafasını keserek öldürdüğü öğrenildi.

A+A-

Geçen hafta gerçekleşen olayda Hindistan'ın Jharkhand eyaletine bağlı Jamshedpur kentindeki tren istasyonunda 3 yaşındaki çocuğun, beyaz tişörtlü bir şahıs tarafından annesi uyurken kaçırıldığı görüldü. Annenin uyandığında kızının kaybolduğunu görmesiyle, polise haber verdiği öğrenildi.

POLİS BABADAN ŞÜPHELENDİ

Polis, ilk önce kızı babasının kaçırmış olduğundan şüphelenirken, anne polise verdiği ifadede kocasından boşandıktan sonra yeni partneri ile Purulia şehrinden Batı Bengal'a seyahat ettiğini ifade etti.

KAFASI KESİLMİŞ VÜCUT BULUNDU

Polis yaptığı çalışma neticesinde, kızın kafası kesilmiş vücudunu polis merkezinin yakınlarında buldu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polisin, kıza cinsel istismarda bulunduğu belirlenen üç kişiyi yakaladığı öğrenildi. Kızın kafası tüm çalışmalara rağmen henüz bulunamadı.

KADININ SEVGİLİSİ DE YAKALANDI

Tutuklanan üç kişiden biri olan Rinku Sahu'nun, çocuk kaçırma ve öldürmeye teşebbüs suçundan bir süre hapis yattığı ve 2015 yılında tahliye edildiği ortaya çıktı. Tecavüzcüler, kızı sürekli ağladığı için boğarak öldürdüklerini ifade ettiler.

Öte yandan annenin istasyonda yanında bulunan sevgilisi de, kızı kaçıranlara yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.