Kaçak Kazı Yaparken Yakalandı, Hırsızlık Şüphesiyle Gözaltına Alındı

Kaçak Kazı Yaparken Yakalandı, Hırsızlık Şüphesiyle Gözaltına Alındı

Samsun’da kaçak kazı yaptığı iddia edilen şahıs, evden hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı, mahkemece serbest bırakıldı.

A+A-

Samsun’da tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yaptığı iddia edilen bir kişi, jandarma ekiplerince yakalanırken, aynı şahsın evden hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Vezirköprü ilçesinde izinsiz kazı yaptığı tespit edilen H.İ.Ş. (44), jandarma ekiplerinin dikkati üzerine yakalandı. Yapılan incelemelerde şahsın, Tekkeköy ilçesinde meydana gelen bir evden hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu iddia edildi.

Gözaltına alınan şahıs, Büyüklü Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Suçlamaları kabul etmeyen H.İ.Ş., işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Nöbetçi mahkemede ifade veren şüpheli, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.