JANDARMADAN OKULLARA TRAFİK KÖŞESİ

JANDARMADAN OKULLARA 'TRAFİK KÖŞESİ'

Samsun'un Bafra ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Jandarma ve Bafra Jandarma Trafik timlerince köy ilk ve orta öğretim okullarına "trafik köşesi" yapılıyor.

A+A-

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nca hazırlatılan trafik köşesi levhaları Asayiş Şube Müdürü Vural Yıldırım, Trafik Kısım Amiri Mehmet Çetmen, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Mustafa Çakmak ve tim personeli tarafından Doğanca İlk ve Ortaokul idarecileriyle birlikte trafik panoların asılarak trafik köşesi oluşturuldu.
Öğrencilere trafik kaidelerini anlatan Asayiş Şube Müdürü Vural Yıldırım, Trafik Kısım Amiri Mehmet Çetmen, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Mustafa Çakmak, trafik kazalarının insanlara ve ülkeye verdiği zararlardan bahsetti. Öğrencilerin trafikte daha dikkatli davranmalarını isteyen yetkililer, "Maksadımız, trafikte telafisi mümkün olmayan kazaların tedbirini önceden alıp ona göre davranmaktır. Trafik kazalarının çoğu eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. Ülkemizin en önemli meselelerinden biri trafik kazalarıdır. Öğrencilerimize küçük yaşlardan itibaren verdiğimiz eğitim sayesinde trafik kuralları alışkanlık haline gelecek ve insandan kaynaklanan kazalar azalmaya başlayacak" dedi.
Trafik Tim ekipleri öğrencilere balon, futbol öğretmenlere ise araç kokusu ve kolonya dağıttı. Öğrenciler, okullarında oluşturulan trafik köşesi için jandarmaya teşekkür etti.

20130517aw000443_01.jpg20130517aw000443_02.jpg20130517aw000443_03.jpg20130517aw000443_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.