Jandarma Teşkilatımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin En Önemli Parçasıdır

Jandarma Teşkilatımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin En Önemli Parçasıdır

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 19 Mayıs İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret etti.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu  "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olan jandarma teşkilatımız, Emniyet Teşkilatımızla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir.

Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.

Bu gün Jandarma Teşkilatımız 177. Kuruluş Yıldönümünü kutlarken, başta İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı personellerimiz olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize mübarek ramazan ayı hürmetine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum “dedi.

19 Mayıs İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na ziyaretten dolayı duyduğu memnun olduğunu belirterek, teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.