İzcilerden Gece Yürüyüşü

İzcilerden Gece Yürüyüşü

Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, Ladik'te 80 izcinin katılımı ile düzenlenen ‘Mahalli Kış Kampında’ izcilerle bir araya gelerek, meşaleli yürüyüşe katıldı.

A+A-

İzcilerle sohbet eden Başkan Özel, Akdağ’dan kamp alanına kadar meşaleler ile gece yürüyüşü gerçekleştirdi. Soğuk havaya rağmen izcilerle beraber yürüyüş yapan Özel, Ladik İzci Lideri Ahat Aygün’den de hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı. Yürüyüşle ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Özel, “Bugün gençlerimizle birlikte soğuk havaya rağmen Ladik’in muhteşem manzarası eşliğinde meşalelerimizle keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdik. Benim için unutulmaz güzel bir anı oldu. Doğa ile iç içe sevgili gençlerimizle bir arada olmaktan ve bu faaliyette yer almaktan çok mutlu oldum. Tüm izcilerimize bu güzel birliktelik için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bugün gençlerimizle birlikte soğuk havaya rağmen Ladik’in muhteşem manzarası eşliğinde meşalelerimizle keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdik. Benim için unutulmaz güzel bir anı oldu. Doğa ile iç içe sevgili gençlerimizle bir arada olmaktan ve bu faaliyette yer almaktan çok mutlu oldum. Tüm izcilerimize bu güzel birliktelik için teşekkür ediyorum.

zcilerle-yuruyus-21-01-20-1.JPGzcilerle-yuruyus-21-01-20-2.JPGzcilerle-yuruyus-21-01-20-4.JPGzcilerle-yuruyus-21-01-20-5.JPGzcilerle-yuruyus-21-01-20-6.JPGzcilerle-yuruyus-21-01-20-7.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.