İYİ Parti’den THK Bafra Şubesine Ziyaret

İYİ Parti’den THK Bafra Şubesine Ziyaret

​​​​​​​İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç’i ve yönetimini ziyaret etti.   

A+A-

İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri  ve Meclis Üyeleri  ile birlikte Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç’i  ve Yönetim  Kurulu Üyelerini ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olan Türk Hava Kurumu Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç’i ve yönetimini tebrik eder görevinde başarılar dilerim" dedi.

İyi Parti Bafra İlçe Başkanı ve Yönetiminin ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren THK Bafra Şube Başkanı Genç, ‘’Baframızın çıkarları bizim için her şeyden daha önemli. Bizim üzerimize ne düşüyorsa, gerek eğitim alanında gerekse havacılığı sevdirmek alanında her türlü görevlere hazırız. Çiçek getirerek bizleri onurlandıran İyi Parti Bafra İlçe Başkanımız Aydoğan Yılmaz’a ve yönetimine tekrardan teşekkür ederim’’ dedi.

yi-partiden-thk-bafra-subesine-ziyaret.jpgyi-partiden-thk-bafra-subesine-ziyaret-1.jpg

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.