İYİ PARTİ’DE DURSUN AYVAZ GÜVEN TAZELEDİ

İYİ PARTİ’DE DURSUN AYVAZ GÜVEN TAZELEDİ

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen kongre ve toplantılara izin verilmesinin ardından Alaçam İYİ Parti kongresini yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

A+A-

İyi Parti Alaçam ilçe kongresi yoğun katım ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda Pazar günü saat 14.00’de saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla yapıldı.

1-986.jpg

Kongreye İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Avukat Recep Güleroğlu, İlçe Belediye Başkanı İlyas Acar, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Özdemir, CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, DYP İlçe Başkanı Cevat Pak, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, mahalle muhtarları İYİ Parti İlçe Başkanları ve delegeler katıldı. Tek listenin yer aldığı kongrede Dursun Ayvaz İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

Açılış konuşmasını yapan mevcut ilçe başkanı Dursun Ayvaz şunları söyledi; Çok değerli iyiler hareketinin cesur insanları. Ülkemizin zor günler geçirdiği salgın döneminde konuşulacak çok şey var. Ekonomimiz iyi değil, dış politikamız iyi değil, esnaf iyi değil, çiftçi iyi değil. Konuşma yapacak olan milletvekilimiz ve il başkanım bu konulara değinecektir. Ama ben 18 yıldır her eğitim öğretim döneminde müfredatın değiştiği eğitim sistemimizin ülkemizde uzun yıllar onarılamayacak yaralar aldığı kanaatindeyim. Suriyeli mülteciler konusunun ülkemize uzun yıllar problem çıkaracağı düşüncesinde olduğum için ilk yapılacak genel seçimde iyilerin kesinlikle iktidar olması gerekmektedir. Bu salonda görüyorum ki iyilerin iktidarı çok yakın. Unutmayalım ki karanlığın en yoğun olduğu zaman güneşin doğmasına en yakın olduğu zamandır.

Korku ikliminin hakim olduğu ülkemizde çok zor şartlar altında kurulan iyi parti bugün milletimizin en büyük umudu olmuştur. Alaçam ilçe yönetimi olarak ilk kongremizi 54 üye ile yaptık. Bu gün itibarıyla kat be kat daha fazla üye sayısıyla 2. Kongremizi yapıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde yüzde bazında samsun ilçeleri içinde birinci olduk. Bu birinciliği üye sayısıyla da devam ettiriyoruz.

31 Mart yerel  seçimlerinin hazırlık sürecinde ilçemizde gelişen siyasi konjoktüre göre sivil toplum kuruluşları ile muhtarlarımızla, mahalle temsilcilerimizle çok değişik kesimlerle geniş istişareler sonrasında görüşülenler ilçe teşkilatımız tarafından değerlendirilerek oluşan intiba sonucu alınan kararlar oy birliği ile yürürlüğe konuldu. Çok gayretli ve özverili bir çalışma yaparak başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Tabi ki hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Ancak takdir edersiniz ki cumhur ittifakı ile başa baş mücadele eden iyi insanlar Alaçamda da Samsunda da gönüllerde taht kurmuşlardır.

İlçe teşkilatı olarak bu mücadelede her ne kadar sahada yanımızda olamasalar da il başkanım ve milletvekilimize desteklerinden dolayı partim ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim dedi.

Daha sonda Atalay Yılmaz, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Avukat Recep Güleroğlu birer konuşma yaparak katılımcılara ve parti kurucularına delegelere teşekkür ederek seçimlere geçildi.

Kaynak:Alaçam'ın Sesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.